BTS Group publicerar årsredovisning för 2012 på sin hemsida


Stockholm den 23 april, 2013

Stockholm, Sverige – BTS GROUP AB (publ), - världsledande på implementation av strategiskt förändringsarbete med skräddarsydda affärssimuleringar som verktyg, meddelar att man idag har publicerat årsredovisningen för 2012 på sin hemsida.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Thomas Ahlerup

Informations- och Investor Relationschef

BTS Group AB

Telefon                                              +46-8-5870 7002

Mobil                                                 +46-768-966 300

E-mail                                               thomas.ahlerup@bts.com

 

Om BTS Group AB

BTS är ett världsledande på strategiimplementation. BTS accelererar genomförandet genom att säkerställa att uppdragsgivarnas medarbetare har en samsyn kring strategierna, har rätt mental inställning till förändringsprojektet och slutligen har den kapacitet och kompetens som krävs för att skapa affärsresultat. BTS utnyttjar sina världsledande, skräddarsydda affärssimuleringar och upplevelsebaserad inlärningsmetoder för att genomföra dessa strategiskt viktiga projekt. BTS adderar värde främst inom tre områden: Strategisk utveckling & Affärsmannaskap, Ledarskap och Chefskap samt Försäljning.

BTS Group med huvudkontor i Stockholm, Sverige har mer än 350 högt kvalificerade medarbetare på 29 kontor i 19 länder på alla sex kontinenter. BTS arbetar med mer än 400 av världens största och ledande bolag inklusive 30 av världens 100 största bolag där några är högt respekterade som t.ex.: Anglo American, AT&T, Chevron, Coca-Cola, Ericsson, HP, Rio Tinto, Sony, Telefónica, and Unilever.

BTS Group AB omsatte under 2012 770,5 MSEK.

BTS är noterat på Stockholmsbörsen och handlas under symbolen BTS B.

För mer information om BTS besök os på: http://www.bts.com

Besök gärna BTS pressrum på myNewsdesk: http://www.mynewsdesk.com


Attachments

130423_BTS Pressmeddelande_ÅR 2012_Final_SWE.pdf