Referat af generalforsamling i Arkil Holding A/S


På selskabets ordinære generalforsamling onsdag den 24. april 2013 blev bestyrelsens beretning taget til efterretning og årsrapporten godkendt, ligesom der blev meddelt décharge for direktion og bestyrelse.

Bestyrelsens forslag om bemyndigelse til at lade selskabet erhverve egne aktier indtil næste ordinære generalforsamling, dog senest den 24. oktober 2014, inden for en samlet pålydende værdi af maksimalt 10% af den til enhver tid værende aktiekapital blev vedtaget. Erhvervelsen skal ske til en kurs, der ikke må være højere end den på overdragelsestidspunktet på Nasdaq OMX Copenhagen A/S noterede slutkøberkurs for B-aktier med tillæg af 10%. Endvidere blev ændring af fristen i vedtægternes § 3a stk. 1 for forhøjelse af aktiekapitalen vedtaget.

Bestyrelsens forslag til ændringer af vedtægterne blev vedtaget.

Årets overskud tkr. 12.465 i Arkil Holding A/S blev som foreslået disponeret som følger:

Udbytte                                                      tkr.         4.913                                 

Overført resultat                            tkr.        7.552

                                                      tkr.       12.465

Hans Schmidt-Hansen, Agnete Raaschou-Nielsen, Per Kjærsgaard, Birgitte Nielsen og´Walther Vishof Paulsen blev genvalgt. Niels Arkil ønskede ikke genvalg. Selskabets revisor KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab blev genvalgt.

Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig med Agnete Raaschou-Nielsen som formand og Hans Schmidt-Hansen som næstformand.

Der fremkom ikke yderligere oplysninger på generalforsamlingen, som ikke i forvejen er offentliggjort.

 

Med venlig hilsen
ARKIL HOLDING A/S

 

Agnete Raaschou-Nielsen
Bestyrelsesformand


Attachments

arkilholding_forløbgeneralforsamling2013.pdf