KEHITYSJOHTAJA ANTTI MARTIKAINEN ON IRTISANOUTUNUT TAKOMAN PALVELUKSESTA


 

Takoma Oyj                Pörssitiedote  16.5.2013   klo 12.00

  

KEHITYSJOHTAJA ANTTI MARTIKAINEN ON IRTISANOUTUNUT TAKOMAN PALVELUKSESTA  

Takoma-konsernin kehitysjohtaja Antti Martikainen on irtisanoutunut Takoman palveluksesta siirtyäkseen toisen yrityksen palvelukseen. Kehitysjohtajan tehtävät siirtyvät toistaiseksi toimitusjohtaja Ari Virtasen vastuulle. Antti Martikainen jatkaa konsernin palveluksessa 8.7.2013 saakka, mutta ei ole enää johtoryhmän jäsen. Kiitämme Anttia hänen arvokkaasta panoksestaan konsernin toimintojen kehittämisessä.

  

TAKOMA OYJ

 

Ari Virtanen

Toimitusjohtaja

  

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Ari Virtanen 040 351 8493

  

Takoma on erikoistunut voimansiirtokomponenttien valmistukseen, hydrauliikan kokonaisjärjestelmiin ja komponentteihin sekä vaativien kappaleiden koneistukseen. Takomaan kuuluvat Takoma Gearsin hammastettujen komponenttien tehdas Parkanossa, Tampereen Laatukoneistuksen hydrauliikkasylinteritehdas Akaassa, Hervannan Koneistuksen koneistuskonepaja Tampereella sekä hydrauliikka- ja automaatiojärjestelmiin erikoistunut Takoma Systems Keminmaalla.

Takoma tavoittelee voimakasta sekä orgaanista että yritysostoin toteutuvaa kasvua. Tilikaudella 2012 Takoman liikevaihto oli 29 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa oli 193 henkilöä. Takoma Oyj:n osakkeet (TAM1V) noteerataan Helsingin pörssin päälistalla.