Christian Hylander ny Vice President Sales på Rezidor


Rezidor, ett av de snabbast växande hotellföretagen i världen och medlem i Carlson Rezidor Hotel Group, har utsett Christian Hylander (53) till Vice President Sales.

Svenske Christian Hylander är ansvarig för att leda Carlson Rezidors säljfunktion i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA), utforma och genomföra företagets säljstrategi och för att uppnå Carlson Rezidors ambitiösa intäktsmål i EMEA. Carlson Rezidor sätter stort fokus på att generera intäkter och att arbeta i nära samverkan inom ett antal gemensamma globala verksamheter.

Christian Hylander är baserad på Rezidors samordningskontor i Bryssel, Belgien. Han är medlem i Rezidors ledningsgrupp och rapporterar direkt till koncernchef och VD Wolfgang M. Neumann.

Innan Christian Hylander kom till Rezidor arbetade han i 27 år för Scandinavian Airlines System (SAS) där hans senaste position var Senior Vice President Corporate and Agent Sales.

"Vi är mycket glada över att välkomna Christian till Rezidor. Med sin långa försäljningserfarenhet och omfattande kunskap om våra centrala skandinaviska hemmamarknader kommer han ytterligare att driva och stärka vår försäljningsverksamhet i Norden och över hela EMEA", kommenterade Wolfgang M. Neumann.

För mer information, kontakta:
Christiane Reiter, Senior Director Corporate Communication, Christiane.Reiter@CarlsonRezidor.com
Renu Snehi, Senior Director Corporate Communication, Renu.Snehi@CarlsonRezior.com

 

Information till redaktionen:
Rezidor Hotel Group är ett av de mest dynamiska hotellföretagen i världen och medlem i Carlson Rezidor Hotel Group. Koncernen har en portfölj med fler än 430 hotell i drift och under utveckling med nästan 97 000 rum i mer än 70 länder.

 

Rezidor driver varumärkena Radisson Blu och Park Inn by Radisson i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA), samt Club Carlsons förmånsprogram för återkommande hotellgäster.  Rezidor utvecklar och driver även livsstilsvarumärket Hotel Missoniunder ett världsomspännande licensavtal med det legendariska italienska modehuset Missoni.  Efter att ha ingått en strategisk allians med Regent Hotels & Resorts kommer Rezidor att utveckla och driva nya Regent-fastigheter i EMEA. Rezidor har ett branschledande program för ansvarsfullt företagande och har utsetts till ett av världens mest etiska företag (World's Most Ethical Companies) av den amerikanska tankesmedjan Ethisphere.

 

I november 2006 börsnoterades Rezidor på Stockholmsbörsen. Carlson, ett privatägt, globalt hotell- och reseföretag med bas i Minneapolis (USA), är största aktieägare.

 

Rezidor Hotel Groups bolagsledning och samordningskontor finns i Bryssel, Belgien.

 

För mer information, besök www.rezidor.com


Attachments

Pressmeddelande PDF