Turvatiimi ja Finavia jatkavat yhteistyötä Helsinki-Vantaalla


 

Turvatiimi Oyj                         Pörssitiedote 4.6.2013 klo 15.25

 

Finavia Oyj ja Turvatiimi Oyj ovat allekirjoittaneet toimeksiantosopimukseen liittyneen optiosopimuksen yhteistyön jatkamisesta. Sopimuksen mukaan Turvatiimi jatkaa nykyisten palveluiden tuottamista Finavialle Helsinki-Vantaan lentoasemalla 30.9.2014 asti.

”Olemme olleet tyytyväisiä Turvatiimin uudistumiseen ja uuden palvelulupauksen toteutumiseen Helsinki-Vantaan lentoasemalla”, kertoo apulaisjohtaja Marko Tikkanen Finaviasta. ”Jatkamme Turvatiimin kanssa asiakaskokemusta ja palvelua parantavia kehityshankkeita, jotta Helsinki-Vantaan lentoasemalla on entistäkin turvallisempi, mukavampi ja miellyttävämpi asioida”, hän sanoo.

”Jatkamme määrätietoista työtä Helsinki-Vantaan turvallisuuspalveluiden tuottajana. Finavia on meille merkittävä asiakas, ja haluamme viedä eteenpäin aktiivista yhteistyötä palveluidemme kehittämiseksi ainutlaatuisessa lentoasemaympäristössä”, sanoo Turvatiimin toimitusjohtaja Juha Murtopuro.

 

TURVATIIMI OYJ

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juha Murtopuro, puh. 0207 363 200

mailto: juha.murtopuro@turvatiimi.fi

 

Turvatiimi on kotimainen, valtakunnallinen turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaista turvallisuuspalvelua yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille. Käytössämme on uusin turvallisuuden huipputeknologia, nykyaikainen 24/7 -asiakaspalvelukeskus sekä monipuolinen valikoima yksilöllisiä palvelu- ja valvontaratkaisuja. Toimintamme periaatteita ovat paikallisuus, joustavuus, nopeus ja innovatiivisuus. Vuonna 2012 Turvatiimin liikevaihto oli 38,1 miljoonaa euroa ja työllistimme 1 100 henkilöä. Turvatiimi Oyj:n osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. www.turvatiimi.fi