SpareBank 1 SMN: Konserndirektør fra SMN til SpareBank 1-alliansen


Tore Haarberg (46) går inn i ledelsen i SpareBank 1 Gruppen som ansvarlig for Marked med virkning fra 1. september i år. Han trer samtidig ut av konsernledelsen i SpareBank 1 SMN.

Haarberg startet i banken i oktober 2000, og ble konserndirektør i Privatmarked i forbindelse med divisjonaliseringen året etter. Ved årsskiftet 2012/2013 tiltrådte han som konserndirektør i Produkt og Prosesser. Han har siden 2003 vært bankens viseadministrerende direktør.

Trondheim, 17. juni 2013

Kontaktperson i SpareBank 1 SMN:

Informasjonsdirektør Hans Tronstad tlf 941 78 322

Om SpareBank 1 SMN
SpareBank 1 SMN er regionens ledende finanskonsern. Markedsleder i privat- og bedriftsmarkedet, og lokalisert på 43 steder i regionens kommuner med i alt 51 kontor.

 

Vårt mål er å være den anbefalte banken for kunder i Trøndelag og på Nordvestlandet, og som lokal og selvstendig sparebank føler vi et spesielt ansvar for å stimulere til vekst og trivsel i regionen. Vi bygger vår virksomhet på nærhet til kundene, god tilgjengelighet, full produktbredde og helhetlig økonomisk rådgivning.

 

Hovedkontoret er i Trondheim. Konsernet sysselsetter ca 1200 årsverk og omfatter også datterselskapene SpareBank 1 SMN Finans, EiendomsMegler 1 Midt-Norge, Allegro Finans og SpareBank 1 SMN Regnskap. Banken er største aksjonær med eierandel på 33 prosent i BN Bank.

 

SpareBank 1 SMN er en av seks eiere av SpareBank 1 Gruppen. Ønskes ytterligere informasjon, besøk vår hjemmeside www.smn.no

 

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12