Østjydsk Bank A/S - Referat af ekstraordinær generalforsamling.


Fredag, den 28. juni 2013, kl. 10:30 blev afholdt ekstraordinær generalforsamling i Østjydsk Bank A/S, med følgende dagsorden:

 

  1. Forslag om nedsættelse af aktiekapitalen med nominelt kr. 86.400.000 fra kr. 96.000.000 til kr. 9.600.000 til henlæggelse til en særlig reserve ved reduktion af den nominelle størrelse af selskabets aktier fra kr. 100 pr. aktie til kr. 10 pr. aktie samt konsekvensændring af vedtægternes § 2.

Formanden for bankens bestyrelse, Knud Timm-Andersen bød velkommen til generalforsamlingen, og overgav ordet til den af repræsentantskabet udpegede dirigent Jens Hyldahl Bjerregaard fra advokatfirmaet Kromann Reumert.

Dirigenten konstaterede indledningsvis at formalia omkring generalforsamlingens indkaldelse mv. var overholdt, og at generalforsamlingen dermed var lovlig indvarslet og beslutningsdygtig inden for dagsordenens rammer.

Herefter oplyste dirigenten, at nom. kr 53.418.400 af aktiekapitalen var repræsenteret på generalforsamlingen, svarende til 55,9 % af bankens samlede aktiekapital. Antallet af repræsenterede stemmer udgør 534.184 stemmer, svarende til 55,9 %.

Behandlingen af dagsordenens punkter resulterede i følgende:

Ad. 1.

Dirigenten gennemgik dagsordenens punkt 1, herunder formalia vedrørende den tilhørende afstemning.

Motivering af bestyrelsens forslag blev herefter fremlagt af bestyrelsesformand Knud Timm-Andersen og bankdirektør Max Hovedskov.

Herefter debatterede generalforsamlingen bestyrelsens forslag, og Knud Timm-Andersen og Max Hovedskov besvarede herunder spørgsmål fra de fremmødte aktionærer.

Dirigenten satte herefter forslaget til afstemning.

Bestyrelsens forslag om nedsættelse af aktiekapitalen blev vedtaget med 99,68 % af de afgivne stemmer, idet der var 532.488 stemmer for godkendelse af forslaget og 1.596 stemmer imod forslaget. Der var herudover afgivet 100 blanke stemmer.

Eftersom der ikke var repræsenteret 2/3 af aktiekapitalen på generalforsamlingen, afholdes en yderligere ekstraordinær generalforsamling den 1. juli 2013, hvor bestyrelsens forslag endeligt skal godkendes. På denne generalforsamling kan forslaget vedtages med 3/4 af de afgivne stemmer, uden hensyn til den repræsenterede aktiekapitals størrelse.

 

Med venlig hilsen

ØSTJYDSK BANK A/S

Max Hovedskov

Bankdirektør


Attachments

Forløb af ekstraordinær generalforsamling 280613.pdf