RAMIRENT ON SAANUT ENSIMMÄISENÄ YRITYKSENÄ SEKÄ OHSAS ETTÄ ISO SERTIFIKAATIT BALTIAN MAISSA

LEHDISTÖTIEDOTE 25.7.2013


Vantaa, 2013-07-25 12:26 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

   

Ramirentin tytäryhtiö Ramirent Baltic As on auditoitu ja yhtiö on saanut johtamisjärjestelmälleen sertifikaatit: ISO 9001 johtamisjärjestelmien laatusertifikaatin, ISO 14001 ympäristösertifikaatin ja OHSAS 18001 työterveys- ja turvallisuussertifikaatin. Bureau Veritas, joka myönsi kansainväliset laatusertifikaatit, kertoo että Ramirent on ensimmäinen yritys konevuokrauksen toimialalla, joka on saavuttanut nämä kolme sertifikaattia Baltian maissa.

Ramirentin strategiaan kuuluu yhtenäisen Ramirent-toimintamallin kehittäminen. ISO-sertifiointi Baltian maiden toiminnoille on osoitus Ramirentin pyrkimyksestä toteuttaa globaaleja standardeja ja parhaita käytäntöjä, jotta varmistetaan synergioiden, tehokkuuden ja yhtenäisyyden toteutuminen koko konsernin päivittäisessä toiminnassa.

”Kaikki Ramirent Baltic:ssa ovat ylpeitä siitä, että olemme saavuttaneet erittäin merkittävät ISO 9001 ja ISO 14001 sekä OHSAS 18001 sertifikaatit ensimmäisenä vuokrausyhtiönä Baltian maissa”, sanoo Heiki Onton, SVP, Ramirent Baltian maat. “Pyrimme saavuttamaan huippuosaamisen kaikessa toiminnassamme ja ISO sertifikaatit auttavat Ramirent Baltic:ia varmistamaan, että yhtiö täyttää asiakkaidensa tarpeet ja on luotettava kumppani merkittävissä hankkeissa myös säänneltyjen johtamisjärjestelmien avulla.”

 

LISÄTIETOJA
Heiki Onton, SVP, Ramirent Baltian maat, heiki.onton@ramirent.ee, Puh. +372 56503394

 

Ramirent Oyj on johtava konevuokrauskonserni, joka yksinkertaistaa asiakkaittensa liiketoimintoja toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2012 konsernin liikevaihto oli 714 miljoonaa euroa. Konsernilla on 3 000 työntekijää 333 toimipaikassa 13 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä

JAKELU: NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.ramirent.com