FLSmidth opnår 5-årig vedligeholdelseskontrakt på kobberanlæg i Chile


Selskabsmeddelelse til Finanstilsynet nr. 19-2013, 7. august 2013

FLSmidth har opnået en 5-årig kontrakt fra SCM Minera Lumina Copper på udførelse af vedligeholdelse af kundens kobber- og molybdænanlæg ved Los Caserones i Andesbjergene, cirka 865 km nordøst for Chiles hovedstad, Santiago.   

Kontrakten omfatter en mekanisk vedligeholdelsesorganisation på cirka 110 personer, der for kunden betyder en besparelse i de samlede vedligeholdelsesomkostninger samt øget produktion baseret på driftssikkert udstyr og en målrettet indsats inden for arbejdsmiljø og -sikkerhed.

"FLSmidth har mange aktiviteter i Chile, og kunderne her opleves generelt som positive og optimistiske i forhold til den fremtidige udvikling. Med denne nye vedligeholdelseskontrakt udfører FLSmidth to store vedligeholdelseskontrakter i Chile, og tilsammen giver kontrakterne os et stærkt fodfæste inden for den chilenske mineindustri, samtidig med at de også åbner for andre muligheder i Chile og i regionen som helhed," udtaler koncerndirektør Bjarne Moltke Hansen. 

SCM Minera Lumina Copper er en kunde som FLSmidth kender godt fra tidligere leverancer af hovedudstyr til Caserones-anlægget (se selskabsmeddelelse nr. 15-2010).

Værdien af ordren, der indtægtsføres af Customer Services-divisionen, oplyses ikke. Ordren vil bidrage til FLSmidths indtjening til og med 2017.
 
                            -------------------------------------
 
 
Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til koncerndirektør Bjarne Moltke Hansen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. +45 36 18 18 00.
 
For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.
 
 
Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations


Attachments

Link til PDF-version