Nyt medlem af koncerndirektionen - Virve Elisabeth Meesak, Koncerndirektør


Selskabsmeddelelse til Finanstilsynet nr. 21-2013, 23. august 2013

Vi er glade for at kunne meddele, at Virve Elisabeth Meesak er blevet udnævnt til en nyoprettet stilling i koncerndirektionen, som koncerndirektør, Global Human Ressources, og vil indtræde i sin nye funktion 1. september 2013.

Virve Elisabeth Meesak, 53 år, er svensk statsborger og har siden 2010 været selvstændig HR konsulent specialiseret i forandringsledelse, ledertræning og coaching. Virve Meesak var fra 2008-2010 HR Direktør i Alstrom Power Services, Nordøst Europa og fra 2005-2008 var hun HR underdirektør i Sandvik Mining & Construction AB. Før 2005 har Virve Meesak besiddet adskillige stillinger som HR underdirektør i SEB Merchant Banking, Perstorp AB, Philips Consumer Communications Singapore og Electrolux Singapore.

Virve Meesak medbringer en bred erfaring indenfor international personaleudvikling og globale forandringsprocesser.     

Virve Meesak har en bachelor i psykologi og adfærdsteori fra Stokholm universitet og en række uddannelser indenfor økonomi, ledelse og coaching.

Den nye Human Resources stilling i koncerndirektionen er blevet etableret for effektivt at styrke FLSmidth gruppens konkurrenceevne ved at fokusere mere på strategisk personaleledelse.

Bestyrelsen ser frem til at byde Virve Meesak velkommen som nyt medlem af Koncerndirektionen.

På vegne af bestyrelsen
Vagn Sørensen
Formand for bestyrelsen, FLSmidth & Co. A/S


Attachments

Link til PDF-version