Strategiopdatering – Nature’s No 1


Hørsholm, 2013-09-03 18:06 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

SELSKABSMEDDELELSE NR.22/2013

Chr. Hansen præsenterer sin langsigtede strategi. Strategiens mål er en årlig organisk vækst på 7‑10% i de kommende fem år kombineret med yderligere forbedringer af EBIT-margin før særlige poster. Forbedringerne i marginen forventes at være lavere end tidligere på grund af investeringer i innovation, i nye vækstmarkeder samt i nye vækstmuligheder inden for animal health, plantebeskyttelse og anden-generations human health løsninger.

 

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:

Cees de Jong, adm. direktør                                        Tlf.: 45 74 74 74

Anders Mohr Christensen,

Chef for Investor Relations, Senior Director                Tlf.: 45 74 76 18

 

Udtalelser om fremtiden

Denne meddelelse indeholder udtalelser om fremtiden. Sådanne udtalelser er forbundet med risiko og usikkerhed, da mange faktorer, hvoraf mange ligger uden for Chr. Hansen Holdning A/S' kontrol, kan betyde, at den faktiske udvikling og de faktiske resultater kan adskille sig væsentligt fra forventningerne i meddelelsen.

Om Chr. Hansen

Chr. Hansen er en global bioscience-virksomhed, som udvikler naturlige ingredienser til fødevare- og kosttilskudsbranchen, den farmaceutiske industri og landbrugssektoren. Vores produkter omfatter kulturer, enzymer, probiotika og naturlige farver, og alle løsninger er baseret på stærke forsknings- og udviklingskompetencer kombineret med betydelige investeringer i teknologi. Omsætningen i regnskabsåret 2011/12 var EUR 699 mio. Virksomheden er markedsførende inden for alle sine divisioner – Cultures & Enzymes, Health & Nutrition og Natural Colors – og har mere end 2.450 engagerede medarbejdere i over 30 lande. Chr. Hansen blev grundlagt i 1874 og er børsnoteret på NASDAQ OMX Copenhagen. Få yderligere oplysninger på www.chr-hansen.com.

 


Attachments

Nr 22 2013 DK.pdf 130903CMD.pdf