Rezidors valberedning inför årsstämman 2014


Det hänvisas till tidigare pressmeddelande den 24 oktober 2013 rörande årsstämman 2014 och Rezidors valberedning. Den tredje representanten har nu utsetts av Fjärde AP Fonden.

Valberedningen utgörs således av William Van Brunt som representerar Carlson koncernen, Björn Franzon som representerar Swedbank Robur fonder och Arne Lööw som representerar Fjärde AP-fonden. Valberedningen avser att utse William Van Brunt till sin ordförande.

För mer information kontakta:
Marianne Ruhngaard, chefsjurist och styrelsens sekreterare
Tel: +32 2 702 9308

Bakgrundsinformation till media:
Rezidor Hotel Group är ett av de mest dynamiska hotellföretagen i världen och ingår i koncernen Carlson Rezidor Hotel Group. Koncernen har för närvarande en portfölj med mer än 430 hotell i drift och under utveckling, med närmare 95 000 rum i mer än 70 länder.

Rezidor driver varumärkena Radisson Blu och Park Inn by Radisson i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA) samt lojalitetsprogrammet Club Carlson för återkommande hotellgäster. Rezidor har ett branschledande program för ansvarsfullt företagande och har utsetts till ett av världens mest etiska företag (World's Most Ethical Companies) av den amerikanska organisationen Ethisphere. Rezidor är börsnoterat på Stockholmsbörsen sedan november 2006. Carlson, ett privatägt, globalt rese- och hotellföretag baserat i Minneapolis (USA), är majoritetsägare i Rezidor.

Koncernens samordningskontor ligger i Bryssel, Belgien.

För mer information, besök www.rezidor.com.


Attachments

Pressmeddelande PDF