Andersen & Martini A/S – periodemeddelelse vedr. 3. kvartal 2013


København, 2013-11-07 09:41 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Nasdaq OMX Copenhagen A/S                           Meddelelse nr.       12 /2013

Nikolaj Plads 6                                                        Fondskode DK 0010283597

1067 København K                                                   

 

 

                                                                                      

 

 

Den 7. november 2013

 

Andersen & Martini A/S – periodemeddelelse vedr. 3. kvartal 2013

 

I overensstemmelse med reglerne for børsnoterede selskabers afgivelse af periodemeddelelser aflægger Andersen & Martini A/S hermed periodemeddelelse for perioden 1. juli – 30. september 2013 (3 måneder).

 

Den fortsatte tendens mod mindre biler i markedet slår fortsat igennem hos Andersen & Martini, som er langt den største Opel forhandler i Danmark, og gav dermed en tilbagegang i omsætningen i 3. kvartal i forhold til 3. kvartal i fjor. Salget af Kia er gået frem hos Andersen & Martini, og opstarten af den nye Peugeot forretning i Ballerup forløber fortsat som planlagt.

 

De tiltag til resultatforbedringer, der blev iværksat i andet halvår af 2012, har fortsat positiv effekt på omkostningsudviklingen. Blandt andet af den grund er det regnskabsmæssige resultat for 3. kvartal 2013 forbedret i forhold til samme periode i fjor og følger planerne.

 

I 4. kvartal forventes god aktivitet blandt andet med introduktion og salg af den nye Opel Insignia samt fortsat stor interesse for Opel Adam. Hertil kommer den af pressen meget roste, nye Peugeot 308 og familiebilen Kia Carens. Inden for finansiering, privatleasing og udlejning har selskabet styrket produktudbuddet på meget konkurrencedygtige betingelser.

 

Der er ikke indtruffet begivenheder eller transaktioner, der væsentligt påvirker selskabets finansielle stilling, som vist i årsregnskabs- meddelelsen.

 

Med venlig hilsen

Andersen & Martini A/S

 

Peter Hansen

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Peter Hansen på telefon 5060 9000  

 

 


Attachments

Fondsbørsmeddelelse nr  12 Periodemeddelelse 3 kvartal 2013.pdf