Victoria Park för förhandlingar om förvärv av betydande fastighetsbestånd


Med anledning av NASDAQ OMX Stockholms beslut på tisdagen att handelsstoppa bolagets stam- och preferensaktier bekräftar Victoria Park att bolaget för förhandlingar avseende ett förvärv av ett betydande fastighetsbestånd.

Förhandlingarna befinner sig i slutskedet men pågår fortfarande, varför det för närvarande inte finns någon ytterligare information att förmedla men bolaget avser att informera marknaden så snart detta förhållande ändras.

Informationen i detta pressmeddelande är sådan information som Victoria Park AB (publ) ska offentliggöra i enlighet med lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande 2013-12-17 kl. 11:50.

17 december 2013

För ytterligare information, vänligen kontakta:
CEO Peter Strand, telefon 070-588 16 61,
e-post: peter.strand@victoriapark.se
eller
CFO Andreas Morfiadakis, telefon 076-133 16 61,
e-post: andreas.morfiadakis@victoriapark.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Victoria Park Pressrelease 2013-12-17.pdf

Om Victoria Park
Victoria Park AB (publ) är ett fastighetsbolag med affärsområden för utveckling av livsstilsboende och förvaltningsfastigheter. Bolaget har utvecklat livsstilsboendet Victoria Park för människor som vill kombinera ett bekvämt boende med ett socialt och aktivt liv. Victoria Parks första livsstilsboende är byggt vid Limhamns kalkbrott i Malmö. Ca 200 bostadslägenheter är byggda och sålda. Därtill äger bolaget byggrätter motsvarande cirka 19 000 kvm BTA, 200 bostadslägenheter.

Bolagets fastighetsportfölj uppgår till ca 261 000 kvm fördelat på ca 243 000 kvm bostäder och ca 18 000 kvm kommersiella lokaler. Med ett långsiktigt och aktivt förvaltningsarbete och en social dimension ska Victoria Park skapa och förädla värden i en växande bostadsfastighetsportfölj i södra och mellersta Sverige.

Victoria Parks stamaktier och preferensaktier handlas på NASDAQ OMX Stockholm Small Cap. 


Attachments

victoriapark_press_131217.pdf