Nyt medlem af koncerndirektionen - Eric Thomas Poupier, koncerndirektør


Selskabsmeddelelse til Finanstilsynet nr. 01-2014, 9. januar 2014.

Vi er glade for at kunne meddele, at Eric Thomas Poupier er blevet udnævnt til en nyoprettet stilling i koncerndirektionen, som koncerndirektør, Business Development, og vil indtræde i sin nye funktion 15. januar 2014.

Eric Thomas Poupier, 37 år, er fransk statsborger og har siden 2011 været Manager hos Bain & Company i Stockholm, hvor han styrede projekter for nordiske kunder. Fra 2007 til 2011 var Eric Poupier konsulent for Bain & Company i Stockholm med speciale i reorganisering, vækststrategi, salgsstyrkeeffektivitet og ydeevneforbedringer. 2005-2007 færdiggjorde Eric Poupier et fuldtids MBA studie i USA. I 2005 besad Eric Poupier stillingen som indkøbschef for Bosch gruppen i Changzhou, Kina. Før 2005 har Eric Poupier besiddet en række ledende stillinger inden for strategisk indkøb i Bosch gruppen i Tyskland.

Erik Poupier medbringer en bred erfaring indenfor forretnings- og strategiudvikling samt indenfor indkøb og forandringsledelse.    
 
Eric Poupier har en Master i Mechanical Engineering fra INPG i Grenoble, Frankrig sammen med en specialiseret Master i Supply Chain Management fra HEC School of Business i Paris, Frankrig samt en MBA fra University of Chicago, Graduate School of Business, Chicago, USA.
 
Den nye Business Development stilling i koncerndirektionen er blevet etableret for effektivt at styrke FLSmidth gruppens konkurrenceevne ved at fokusere mere på effektivitet, strategiudvikling og integration.

Bestyrelsen ser frem til at byde Eric Thomas Poupier velkommen som nyt medlem af koncerndirektionen.

På vegne af bestyrelsen
Vagn Sørensen
Formand for bestyrelsen, FLSmidth & Co. A/S

-------------------------------------

Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til adm. koncernchef Thomas Schulz, FLSmidth & Co. A/S på tlf. 36 18 18 00.

For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.

Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations


Attachments

Link til PDF-version