FLSmidth opnår cementordre i Oman


Selskabsmeddelelse til Finanstilsynet nr. 02-2014, 16. januar 2014.

FLSmidth har modtaget en ordre til en værdi af cirka DKK 205 mio. fra den omanske cementproducent Oman Cement Company (SAOG) på levering af mølleudstyr til en cementfabrik beliggende i Rusayl industriområde, 60 km fra Port Sultan Qaboos, Muscat.

Ordren omfatter levering af et kuglemølleri til omløbsformaling med en kapacitet på 150 tons i timen, herunder to cementsiloer hver med en kapacitet på 8.000 tons. Leverancen omfatter endvidere et højeffektivt centraldrev til kuglemøllen og en dynamisk separator samt posefiltre til begrænsning af støvudslippet.

"Væksten i Omans infrastruktur har skabt en enorm efterspørgsel på cement. Oman Cement Company er allerede i gang med at opgradere de eksisterende produktionslinier og ønsker nu at etablere et femte cementmølleri. FLSmidth har en stærk serviceorganisation og er aktivt til stede i landene, der hører til sammenslutningen af golfstater (Gulf Cooperation Council (GCC)), og har således gode forbindelser til kunden," udtaler koncerndirektør Bjarne Moltke Hansen.

Ordren indtægtsføres af Cement-divisionen og vil bidrage til FLSmidths indtjening indtil midten af 2015.

               -------------------------------------

Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til koncerndirektør Bjarne Moltke Hansen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. +45 36 18 18 00.

For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.

Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations


Attachments

Link til PDF-version