DPA Group N.V.: aandeelhouders ICT Automatisering accepteren gewijzigde transactiestructuur overname Brandfort


Amsterdam, 11 februari 2014 - Vanochtend hebben de aandeelhouders van ICT Automatisering N.V. zich in een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders uitgesproken over de voorgenomen overname van Brandfort. DPA had ICT Automatisering om deze BAVA verzocht om aandeelhouders de gelegenheid te geven zich uit te spreken over Brandfort. De druk van aandeelhouders heeft geleid tot een verbetering van de transactievoorwaarden, zodanig dat een nipte meerderheid van de aanwezige aandeelhouders niet langer bezwaar had tegen de overname. DPA heeft zelf tegen de transactie gestemd omdat deze nog altijd (zij het in mindere mate) waarde vernietigt.

ICT Automatisering heeft aangegeven zich thans te beraden of de Brandfort transactie doorgezet moet worden. Indien ICT Automatisering hiertoe besluit, trekt DPA haar bereidheid tot het uitbrengen van het openbaar bod op ICT Automatisering zoals gecommuniceerd in haar brief van 18 december 2013 in.

Over DPA: specialist in specialisten
DPA Group richt zich als 'specialist in specialisten' op werving en selectie, detachering, hoogwaardig advies en ontwikkeling van kennis en kunde. Hierbij ligt de focus op flexibele en duurzame inzetbaarheid van gespecialiseerde professionals in de vakgebieden banking & insurance, engineering, finance, ICT, legal, logistiek en public. Via autonome business units biedt DPA oplossingen voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, complexe vraagstukken en tijdelijke vervanging. DPA is genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Meer informatie is beschikbaar via www.dpa.nl.

Voor meer informatie
Contactpersoon bij DPA Investor Relations is Liesbeth Bleeker. Zij is bereikbaar via liesbeth.bleeker@dpa.nl of telefoonnummer 020 515 15 55.


Attachments

Volledig persbericht DPA