Dėl papildyto sprendimo projekto 2014 m. kovo 13 d. neeilinio visuotinio akcininkų susirinkimo darbotvarkės klausimu Nr. 4


Bendrovės akcininkų, Akcinių bendrovių įstatymo nustatyta tvarka turinčių iniciatyvos teisę, teikimu darbotvarkės klausimu Nr. 4 yra siūlomas papildomas kandidatas į Bendrovės stebėtojų tarybos narius:

- Liudas Navickas.

Tokiu būdu sprendimo projektas šiuo Susirinkimo darbotvarkės klausimu Nr. 4, išdėstomas taip:

  4. Esamos Bendrovės stebėtojų tarybos atšaukimas bei naujų stebėtojų tarybos narių išrinkimas:

4.1. Atšaukti esamą Bendrovės stebėtojų tarybą in corpore.

4.2. Naujais Bendrovės stebėtojų tarybos nariais išrinkti daugiausia balsų Bendrovės visuotiniame akcininkų susirinkime surinkusius kandidatus. Susirinkimui siūlyti išrinkti šiuos kandidatus į Bendrovės stebėtojų tarybos narius:

  1. Kęstutį Juščių;
  2. Gediminą Žiemelį;
  3. Aurimą Sanikovą;
  4. Rimantą Rudzkį;
  5. Romaną Kančauską;
  6. Liudą Navicką.

Taikytinų teisės aktų numatytą informaciją, kuri turi būti teikiama informuojant apie susirinkimo sušaukimą, Bendrovė pranešė 2014 m. vasario 20 d., paskelbdama pranešimą apie esminį įvykį. Taip pat apie papildoma informacija buvo pranešta 2014 m. vasario 28 d., paskelbiant pranešimą apie esminį įvykį.

Prie šio pranešimo pridedamas atnaujintas balsavimo biuletenis, taip pat trumpas siūlomo papildomo kandidato į Bendrovės stebėtojų tarybą narius pristatymas.

Priedai:

1. Atnaujintas visuotinio akcininkų susirinkimo balsavimo biuletenis.

2. Kandidato į stebėtojų tarybos narius Liudo Navicko pristatymas.

         Vladas Bagavičius,
         valdybos pirmininkas
         8 5 233 5340


Attachments

AB Agrowill Group papildomo kandidato į stebėtojų tarybos narius pristatymas 2014 03 12.pdf AB Agrowill Group balsavimo biuletenis 2014 03 12.pdf