AB „Agrowill Group“ valdybai vadovaus Saulius Jurgelėnas

Vienos didžiausių Baltijos šalyse žemės ūkio bendrovių grupės - AB „Agrowill Group“ valdybos pirmininku išrinktas Saulius Jurgelėnas. Šias pareigas jis pradeda eiti gegužės 14 dieną.

„Kadangi nesenai įvyko dviejų didelių bendrovių – AB „Agrowill Group“ ir UAB „Baltic Champs“ – susijungimas, artimiausia užduotis bus įsigilinti į esamą situaciją ir užtikrinti sklandžią įmonės veiklą po susijungimo. Pirmiausia, sieksiu kaip įmanoma efektyviau išnaudoti atsiradusias galimybes kurti sinergiją tarp skirtingų Grupės veiklų, o vėliau su kitais vadovais kursime ilgalaikę verslo strategiją. Šoko terapijos nebus, tačiau darysime logiškus pokyčius, padėsiančius augti“, - teigia S. Jurgelėnas.

S. Jurgelėnas pastebi, kad naujose pareigose pasitarnaus ir ankstesnė didelių bendrovių valdymo patirtis. 2005 – 2011 metais jis buvo AB „Sanitas“ generalinis direktorius, o 2012 – 2013 metais ėjo AB „Umega“ valdybos pirmininko pareigas.

S. Jurgelėnas baigė ekonomikos studijas Vilniaus universitete.

Amžius: 41

Šeimyninė padėtis: vedęs, turi dukrą

Kalbos: anglų, rusų, lenkų

Pomėgiai: automobilių sportas, bitininkystė, nardymas