Sacha Engels benoemd tot lid Raad van Commissarissen DPA Group N.V.


Amsterdam, 15 mei 2014 - De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van DPA heeft op 15 mei 2014 ingestemd met de benoeming van Sacha Engels als lid van de Raad van Commissarissen. Zij volgt de heer Dirk Lindenbergh op, die aftreedt nu het eind van zijn benoemingstermijn is bereikt. Met het toetreden van Sacha Engels wordt de Raad van Commissarissen versterkt met een commissaris die naast rijke ervaring als ondernemer in de flexibele arbeidsbemiddeling ook veel expertise inbrengt op het specialistische gebied van marketing en communicatie.

Over Sacha Engels
Sacha Engels (1961) heeft de Nederlandse nationaliteit en is actief als strategisch business adviseur en investeerder. In 2008 verkocht ze haar bureau Engels & Partners, een bemiddelaar voor communicatie- en marketingspecialisten. Sindsdien zet zij haar ervaring en creativiteit onder meer in voor maatschappelijke functies en het inspireren en adviseren van ondernemers.
Sacha Engels is onder andere lid van de Raad van Commissarissen van Ormit, lid van de Raad van Advies van Live on Demand en lid van het Investeringscomité van Arena Business Group.

Raad van Commissarissen DPA
De Raad van Commissarissen van DPA bestaat uit drie leden. Gestreefd wordt naar een gemengde samenstelling met een redelijke balans wat betreft het geslacht, de leeftijd, deskundigheid en ervaring van de individuele leden. Naast Sacha Engels bestaat de Raad uit Ron Icke (voorzitter) en Bart-Jan van Genderen. Ron Icke is op 15 mei 2014 herbenoemd voor een tweede termijn van vier jaar. Bart-Jan van Genderen is op 25 april 2013 benoemd als lid van de Raad van Commissarissen. 

Over DPA
DPA Group richt zich als 'specialist in specialisten' op werving en selectie, detachering, hoogwaardig advies en ontwikkeling van kennis en kunde. Hierbij ligt de focus op flexibele en duurzame inzetbaarheid van gespecialiseerde professionals in de vakgebieden banking & insurance, engineering, finance, ICT, legal, logistiek en public. Via autonome business units biedt DPA oplossingen voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, complexe vraagstukken en tijdelijke vervanging. DPA is genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Meer informatie is beschikbaar via www.dpa.nl.

Voor meer informatie:
Voor vragen kunt u contact opnemen met DPA Investor Relations: Liesbeth Bleeker, liesbeth.bleeker@dpa.nl of via telefoonnummer 020 515 15 55.


Attachments

Volledig persbericht DPA