Auriga, Storaktionærmeddelelse


Auriga Industries A/S, Harboøre, Danmark, 2014-06-19 09:20 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

 

Selskabsmeddelelse nr. 8/2014

19. juni 2014

 

Storaktionærmeddelelse

 

Under henvisning til Værdipapirhandelsloven §29 oplyses hermed, at vi i går har modtaget en meddelelse fra Schroders plc om, at beholdningen af Auriga-aktier er reduceret. 

 

Aktiekøbet medfører, at 5% grænsen er passeret, så selskabet nu ejer under 5% af den totale aktiekapital i Auriga. Den samlede beholdning af Auriga-aktier ejet af Schroders udgør pt. 1.248.422 stk., der svarer til 4,90% af aktiekapitalen og 1,30% af stemmerne i Auriga Industries A/S. 

 

Den modtagne meddelelse er fremsendt af Schroders plc (31 Gresham Street, London), der er moderselskab for Schroder Administration Limited. Dette selskab har en række juridiske enheder tilknyttet, herunder Schroder Investment Management Limited og Schroder Investment Management (Nord Amerika), der ejer beholdningerne. 

 

Investor Relations kan kontaktes på tlf. 70 10 70 30, såfremt der måtte være spørgsmål til ovenstående.

 

 

AURIGA INDUSTRIES A/S

           

Investor Relations 

 

 

Meddelelsen er offentliggjort på dansk og engelsk. Den danske tekst er gældende, såfremt misforståelser måtte opstå ved den engelske oversættelse.

 

 

 

Fakta om Auriga

Auriga Industries A/S er det børsnoterede moderselskab for Cheminova A/S, som er det 100% ejede driftsselskab med hovedkontor i Danmark. Cheminova udvikler, producerer og markedsfører produkter til plantebeskyttelse. Alle aktiviteter sker under hensyn til miljøet og stigende krav til bæredygtighed. Produkterne sælges i mere end 100 lande, og 98% af salget sker uden for Danmark. Koncernen havde i 2013 en omsætning på DKK 6,6 mia. og beskæftiger mere end 2.200 medarbejdere i en global organisation med datterselskaber i 24 lande. Læs mere på www.auriga.dk.