Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Onsdag den 20. august 2014 kl. 11.00 på selskabets adresse.


Islevdalvej 151, 2610 Rødovre, 2014-07-21 08:51 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Dagsorden

 

 

1. Fremlæggelse af årsrapporten vedrørende det forløbne regnskabsår.
 
2. Generalforsamlingens godkendelse af årsrapporten.
 
3. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte års­rapport. Bestyrelsen foreslår et udbytte på 13 kr. pr. 20 kr. aktie.
 
4. Valg af medlemmer til bestyrelsen.
  Der foreslås genvalg af:
  Stine Bosse
  Roar Funderud
  Gunilla Saltin
 
  Der foreslås nyvalg af:
  Sune Dedenroth Schnack
   
Præsentation af bestyrelseskandidater vedlagt.
 
5. Valg af revisor.
Der foreslås genvalg af revisionsfirmaet PricewaterhouseCoopers.
 
6. Forslag fra bestyrelse eller aktionærer.
 
  6.1 Bestyrelsen foreslår vedtægtsændringer i henhold til vedlagte bilag.
 
  6.2 Bestyrelsen anmoder om bemyndigelse til i perioden indtil næste ordinære generalforsamling at lade selskabet erhverve egne aktier til den på erhvervelsestidspunktet gældende noteringskurs, med afvigelse på op til 10 %, således at beholdningen af egne aktier i alt udgør op til 10 % af aktie­kapitalen.
 
  Til vedtagelse af det under dagsordenens pkt. 6.1 fremsatte forslag om vedtægtsændringer kræves jf. selskabslovens § 106, stk. 1, at beslutningen vedtages med mindst 2/3 såvel af de afgivne stemmer som af den på generalforsamlingen repræsenterede stemmeberettigede aktiekapital.
 
  Til vedtagelse af det under dagsordenens pkt. 6.2 fremsatte forslag om bemyndigelse til bestyrelsen kræves jf. vedtægternes § 12.1, at beslutningen vedtages med simpelt stemmeflertal.
 
7. Eventuelt – herunder kan intet vedtages.  
       

 

 

 

Information til aktionærerne

Selskabets aktiekapital udgør 60.000.000 kr. Heraf er 11.812.500 kr. A-aktiekapital og 48.187.500 kr. B-aktiekapital. Aktiekapitalen er for­delt på aktier à 20 kr. Hvert A-aktiebeløb på 20 kr. giver 10 stem­mer på general­forsamlingen, og hvert B-ak­tie­beløb på 20 kr. giver 1 stemme på gene­ralfor­sam­lingen.

 


 

Deltagelse på generalforsamlingen

Vi håber, De har lyst til at deltage i generalforsamlingen. Vi anbefaler, at tilmelding og rekvirering af ad­gangskort og stemmeseddel foretages via aktionærportalen på vores hjemmeside: www.flugger.com, hvor man også kan finde alle dokumenter vedrørende generalforsamlingen.

 

Alternativt kan De udfylde og returnere tilmeldingsblanketten i vedlagte svarkuvert senest 15. august 2014.

 

Depotnummer og personlig kode er angivet øverst på tilmeldingsblanketten. Hvis De tidligere har benyttet aktionær­portalen og har ændret koden, vil koden ikke fremgå.

 

En aktionærs ret til at deltage i og afgive stemmer på generalforsamlingen fastsættes i forhold til de aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen, som ligger 1 uge før generalforsamlingens afholdelse. Del­tagelse i generalforsamlingen forudsætter tillige, at aktionæren har anmodet om adgangskort til den på­gældende generalforsamling senest 3 dage forud for afholdelsen. Adgangskort udstedes til den, der ifølge ejerbogen er noteret som aktionær på registreringsdatoen, eller som selskabet pr. registreringsdatoen har modtaget behørig meddelelse fra med henblik på indførsel i ejerbogen.

 

 

Brevstemme og fuldmagt

Aktionærerne kan i stedet for at afgive deres stemme ved fysisk fremmøde på selve generalforsamlingen vælge at afgive brevstemme. Aktionærer, der vælger at stemme pr. brev, skal sende deres brevstemme til selskabet, således at denne er selskabet i hænde senest 3 dage før generalforsamlingens afholdelse. En brevstemme, som er modtaget af selskabet, kan ikke tilbagekaldes.

 

Afgivelse af brevstemme skal ske senest 3 dage forud for generalforsamlingens afholdelse ved at returnere den vedlagte stemmeblanket til selskabet i udfyldt og underskrevet stand eller via aktionærportalen på vores hjemmeside: www.flugger.com.

 

Aktionærerne kan også udnytte deres stemmeret gennem en fuldmægtig, der skal fremlægge skriftlig og dateret fuldmagt.

 

Afgivelse af fuldmagt skal ske senest 3 dage forud for generalforsamlingens afholdelse ved at returnere den vedlagte fuldmagtsblanket til selskabet i udfyldt og underskrevet stand eller via aktionærportalen på vores hjemmeside: www.flugger.com.

 

 

Med venlig hilsen

Flügger A/S

 

Bestyrelsen


Attachments

2014-07-21 Indkaldelse ordinær generalforsamling.pdf