ARSEUS: OPENBAARMAKING VAN ONTVANGEN KENNISGEVING


Waregem (België) / Rotterdam (Nederland)[1], 11 september 2014 - Overeenkomstig de Belgische Wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in beursgenoteerde vennootschappen, heeft Arseus NV op 10 september een kennisgeving van deelneming ontvangen van Fidelity Management and Research (FMR LLC) in verband met de verwerving of overdracht van stemrechtverlenende effecten. Het aandeelhouderschap van Fidelity Management and Research (FMR LLC) heeft de kennisgevingsdrempel van 5% overschreden door de koop van stemrechtverlenende effecten.

Op basis van de noemer van 31.431.360 (totaal aantal stemrechten) en de meest recente kennisgeving die Arseus heeft ontvangen, zijn de grootste aandeelhouders van Arseus:

Aantal aandelen % van effectieve stemrechten
TIAA-CREF Asset Management LLC 1.635.681 5,22%
BNP Paribas Investment Partners SA 1.609.182 5,13%
Fidelity Management and Research (FMR LLC) 1.573.158 5,01%
AXA S.A. 1.413.820 4,51%
Carmignac Gestion 1.396.407 4,45%

De eigenlijke kennisgevingen van deelneming zijn beschikbaar www.arseus.com.

Voor meer informatie:
Marieke Palstra
Director Investor Relations
+ 31 88 33 11 213 (kantoor)
marieke.palstra@arseus.com

Profiel Arseus
Arseus is een innovatieve wetenschappelijke farmaceutische R&D-onderneming die zich richt op het optimaliseren en innoveren van magistrale bereidingen wereldwijd. Arseus bestaat uit twee divisies: Fagron en HL Technology. Fagron levert farmaceutische grondstoffen, equipment & supplies, concepten en eigen bereidingen aan apotheken en ziekenhuisapotheken in 30 landen. Eigen bereidingen zijn een onmisbaar onderdeel van de farmaceutische zorg waarmee in de wereldwijd groeiende behoefte aan tailormade medicatie voorzien kan worden. Fagron beschikt over een volwaardige R&D organisatie van 200 apothekers die voortdurend nieuwe formuleringen ontwikkelen voor specifieke patiënten en patiëntengroepen. HL Technology ontwikkelt en produceert innovatieve precisiecomponenten en orthopedische tools voor dentale en medische professionals.
De Belgische vennootschap Arseus NV is gevestigd in Waregem en is genoteerd aan NYSE Euronext Brussels en NYSE Euronext Amsterdam. De operationele activiteiten van de Arseus groep worden aangestuurd vanuit de Nederlandse vennootschap Arseus BV. Het hoofdkantoor van Arseus BV is gevestigd in Rotterdam.

[1] Dit persbericht wordt verstuurd door Arseus NV en Arseus BV.

Open onderstaande link voor het persbericht:


Attachments

ARSEUS: OPENBAARMAKING VAN ONTVANGEN KENNISGEVING