HARTELA ULKOISTAA TORNINOSTURILIIKETOIMINNAN RAMIRENTILLE

RAMIRENT OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 9.10.2014 klo 14.00


Vantaa, Suomi, 2014-10-09 13:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --   
            
 

Hartela Oy on ulkoistanut torninosturikaluston Ramirentille ja allekirjoittanut yhteistyösopimuksen viideksi vuodeksi. Sopimus kattaa Ramirentin torninosturipalvelut Hartelalle. Sopimukseen sisältyy myös Ramirentin koko kalusto- ja palveluvalikoiman yhteistyösopimus Hartela yhtiöille. Kaupanarvoa osapuolet eivät julkista. Sopimuksen myötä 3 henkilöä siirtyy Ramirentin palvelukseen.

Toimitusjohtaja Hanna Kolehmainen Hartela Oy:stä kertoo: "Harkitsimme erilaisia vaihtoehtoja kalustotoimintojemme kehittämiseksi ja päädyimme ulkoistamaan torninosturiliiketoiminnan. Nyt tehdyn kaupan myötä uskomme hyvän ja toimivan yhteistyömme Ramirentin kanssa kalustovuokrauksessa jatkuvan.”

”Hartela on perinteikäs perheyritys, jolla on pitkä historia suomalaisessa rakentamisessa. Yhteistyömme Hartelan kanssa on ollut pitkä ja nyt tehty liiketoimintakauppa ja yhteistyösopimus syventävät pitkää yhteistyötämme vieläkin enemmän. Yhteistyölle on korkeat odotukset puolin ja toisin”, toteaa Anna Hyvönen, EVP, Ramirent Finland.

 


Vantaalla 9.10.2014

RAMIRENT OYJ

Magnus Rosén
toimitusjohtaja

LISÄTIEDOT:
Jorma Korhonen, liiketoimintajohtaja, Ramirent Finland Oy, 020 750 200
Timo Lundstedt, varatoimitusjohtaja, Hartela Oy, 010 561 2149


JAKELU:                                                                  
NASDAQ OMX Helsinki                                                            
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ramirent.com                                                               

Hartela Oy on yksi suurimmista suomalaisista rakennusalan yrityksistä. Vakavarainen, yli 70-vuotias perheyhtiömme työllistää valtakunnallisesti ja vientitehtävissä yli tuhat rakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Liikevaihtomme tilikaudella 2013 oli 269 miljoonaa euroa.


Ramirent on enemmän kuin koneita. Olemme johtava konevuokrauskonserni, joka yhdistää parhaat koneet, palvelun ja osaamisen vuokrausratkaisuiksi jotka yksinkertaistavat liiketoimintaa. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakentamista, teollisuutta, palvelusektoria, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2013 konsernin liikevaihto oli 647 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 650 työntekijää 301 toimipaikassa 10 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.