Förändring i PartnerTechs valberedning inför årsstämman 2015


Efter publiceringen av PartnerTech’s valberedning inför årsstämman 2015 den 10 oktober 2014 har Länsförsäkringar fondförvaltning AB avyttrat sitt innehav i PartnerTech. Som en följd av detta lämnar deras representant Jesper Bonnivier sin plats i valberedningen.

  

För ytterligare information kontakta:

Bengt Engström, Styrelsens ordförande, Tel. +46 725009444

   

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som PartnerTech AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 16 december 2014 kl. 15.00.

 

Om PartnerTech

PartnerTech är en global industripartner som erbjuder kundanpassade lösningar genom hela produktlivscykeln, från  produktutveckling till produktion och eftermarknadstjänster, inom flera olika marknadsområden som t.ex. Medicinteknik och Olja &Gas. PartnerTech omsätter över 2,2 miljarder kronor och har ca 1400 anställda vid anläggningar i Sverige, Norge, Finland, Polen, England, USA och Kina. Moderbolaget PartnerTech AB, med huvudkontor i Malmö, är noterat på NASDAQ OMX, Stockholm. För mer information www.partnertech.com.


Attachments

Sv_Förändring i valberedningen 2015 .pdf