Købstilbud fra Nordjyske Bank A/S - anbefales enstemmigt af Nørresundby Banks bestyrelse


NASDAQ OMX Copenhagen A/S                                              18. december 2014

Nikolaj Plads 6                                                                           Selskabsmeddelelse nr. 24

1007 København K

 

Købstilbud fra Nordjyske Bank A/S - anbefales enstemmigt af Nørresundby Banks bestyrelse 

Nordjyske Bank A/S (”Nordjyske Bank”) har i dag offentliggjort et betinget, frivilligt købstilbud på alle aktier i A/S Nørresundby Bank (”Nørresundby Bank”). Aktionærerne i Nørresundby Bank tilbydes en samlet pris på 450 kr. pr. aktie, bestående af en kontant betaling på 335 kr. og én aktie i Nordjyske Bank (se vedlagte selskabsmeddelelse nr. 20 fra Nordjyske Bank).

Nordjyske Bank vil offentliggøre et egentligt tilbudsdokument før udløbet af Spar Nord Banks købstilbud den 15. januar 2015. Nørresundby Banks bestyrelse vil umiddelbart efter offentliggørelsen af dette tilbudsdokument afgive en redegørelse vedrørende købstilbuddet.

Bestyrelsen for Nørresundby Bank udtrykte den 10. december 2014 (selskabsmeddelelse nr. 22/2014) i sin redegørelse en neutral holdning i forhold til det af Spar Nord Banks fremsatte købstilbud med henvisning til, at bestyrelsen arbejdede aktivt på at afsøge alternative muligheder. Det i dag fremsatte købstilbud fra Nordjyske Bank er et resultat af denne proces.

Bestyrelsen for Nørresundby Bank anbefaler enstemmigt Nordjyske Banks købstilbud, hvilket skal ses i forlængelse af, at Nørresundby Bank og Nordjyske Bank har arbejdet hen imod en fusion mellem de to banker for at skabe en stærk, selvstændig lokalbank. En bank, der fokuserer alle sine kræfter i Nordjylland til gavn for både erhvervslivet og private kunder i regionen. En lokalbank med solide faglige kompetencer og kapitalmæssig styrke, der kan matche kundernes ønsker og behov. En lokalbank der lever op til Nørresundby Banks grundlæggende værdier om at være tæt på kunderne, både i rådgivningen og når beslutningerne skal træffes. 

Bestyrelsen for Nørresundby Bank har i forbindelse med tilbuddet fra Nordjyske Bank indhentet en udtalelse, en såkaldt Fairness Opinion, dateret den 18. december 2014 fra sin finansielle rådgiver, ABG Sundal Collier, der under visse forudsætninger og begrænsninger vurderer, at vederlaget er fair for aktionærerne ud fra et finansielt synspunkt.

Repræsentantskabet er på møde dags dato orienteret om købstilbuddet, der blev positivt modtaget.

For uddybende kommentarer henvises til undertegnede på telefon 98 70 33 33.

 

Venlig hilsen

 

Mads Hvolby                             Poul Søe Jeppesen

Formand for bestyrelsen          Næstformand for bestyrelsen 


Attachments

20.2014 Fremsættelse af betinget, frivilligt købstilbud på alle aktier i Nørresundby Bank.pdf 2014.12.18_Købstilbud fra Nordjyske Bank.pdf