SIA ACME CORPORATION meitas sabiedrību kapitāla daļu nodošana


Rīga, Latvija, 2014-12-23 13:21 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

SIA "ACME CORPORATION" 2014. gada 17. decembrī publicēja paziņojumu par meitas sabiedrības SIA "APEX INVESTMENTS" veikto ieguldījumu meitas sabiedrību SIA BIG TRUCK un SIA “Neatkarīgā patentu aģentūra” pamatkapitālā.

SIA "ACME CORPORATION" informē, ka 2014. gada 18. decembrī SIA "APEX INVESTMENTS" pārdeva SIA "ACME CORPORATION" visas pamatkapitāla palielināšanas rezultātā iegūtās SIA BIG TRUCK un SIA “Neatkarīgā patentu aģentūra” kapitāla daļas par tirgus cenu. Pirkuma maksa ir konfidenciāla, jo darījums tiek veikts, izpildot atliekošos nosacījumus saskaņā ar kapitāla daļu pirkuma līgumu, kas noslēgts ar Hili Properties BV (skatīt SIA "ACME CORPORATION" 2014. gada 29. oktobra paziņojumu). Darījuma rezultātā vienīgais SIA BIG TRUCK un SIA “Neatkarīgā patentu aģentūra” dalībnieks ir SIA "ACME CORPORATION".

Pirkuma maksa tiks samaksāta ieskaita veidā, daļēji dzēšot SIA "APEX INVESTMENTS" parādsaistības pret SIA "ACME CORPORATION". Darījums neradīs būtisku ietekmi uz SIA "ACME CORPORATION" un tās meitas sabiedrību komercdarbību.

         Biroja administratore
         Agrita Jakubovska
         Tālr.: +371 67333504
         e-pasts: agrita@rbm.lv