Nordjyske Bank A/S offentliggør tilbudsdokument i forbindelse med det betingede, frivillige købstilbud på alle aktier i A/S Nørresundby Bank


Nordjyske Bank offentliggjorde i selskabsmeddelelse 20.2014 den 18. december 2014, at banken havde besluttet at fremsætte et betinget, frivilligt offentligt købstilbud på alle aktier i A/S Nørresundby Bank. Aktionærerne i Nørresundby Bank tilbydes et samlet vederlag pr. aktie i A/S Nørresundby Bank bestående af 335 kr. i kontanter og én aktie i Nordjyske Bank, svarende til en samlet pris på 450 kr.[1]

For så vidt angår præmien henvises til selskabsmeddelelse nr. 20.2014.

Nordjyske Bank har i dag offentliggjort et tilbudsdokument med en nærmere beskrivelse af vilkårene og betingelserne herfor i overensstemmelse med reglerne i § 4 i bekendtgørelse nr. 562 af 2. juni 2014 om overtagelsestilbud.

Tilbudsdokumentet kan findes på www.nordjyskebank.dk og er vedlagt denne selskabsmeddelelse som bilag.

Vi kan samtidig meddele, at SKAT har meddelt tilladelse til skattefri aktieombytning til aktionærer i Nørresundby Bank, som måtte acceptere købstilbuddet fra Nordjyske Bank. Tilladelsen er nærmere beskrevet i tilbudsdokumentet.

Bestyrelsen i Nordjyske Bank A/S har i forbindelse med godkendelse af tilbudsdokumentet samtidig besluttet at udnytte sin bemyndigelse i bankens vedtægter § 2a til kapitalforhøjelse til udstedelse af op til nominelt DKK 46 millioner nye aktier som betaling til Nørresundby Bank aktionærer, der tegnes ved apportindskud, såfremt tilbuddet gennemføres.

Yderligere oplysninger

Eventuelle spørgsmål til denne meddelelse kan ske til

  • bestyrelsesformand Hans Jørgen Kaptain på telefon nr. +45 40 62 66 66 eller
  • bankdirektør Claus Andersen på telefon nr. +45 61 61 45 04.

 

[1] Opgjort på baggrund af den gennemsnitlige lukkekurs for Nordjyske Bank aktien de seneste ti børsdage frem til den og med 17. december 2014 og svarende til den garanterede kurs i den efterfølgende fortegningsemission.

 

 

 


Attachments

04.2015 Offentliggørelse af tilbudsdokument.pdf 04.2015 Tilbudsdokument.pdf