Finnlines Deutschland GmbH:n uudelleenorganisointi on saatettu loppuun. Yritys keskittyy jatkossa pelkästään agenttitoimintaan. Finnlines Oyj alaskirjaa 33,5 miljoonaa euroa Finnlines Deutschland GmbH:n osakkeiden kirjanpitoarvosta.


Helsinki, Suomi, 2015-01-26 14:40 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Finnlines Oyj                                          Pörssitiedote  26.1.2015   klo 15.40

 

 

 

FINNLINES DEUTSCHLAND GMBH:N UUDELLEENORGANISOINTI ON SAATETTU LOPPUUN. YRITYS KESKITTYY JATKOSSA PELKÄSTÄÄN AGENTTITOIMINTAAN. FINNLINES OYJ ALASKIRJAA 33,5 MILJOONAA EUROA FINNLINES DEUTSCHLAND GMBH:N OSAKKEIDEN KIRJANPITOARVOSTA.

 

Finnlines Deutschland GmbH keskittyy pelkästään agenttipalveluiden toimittamiseen Finnlines-konsernin yrityksille. Finnlines Oyj kirjaa tilinpäätökseensä vuodelta 2014  33,5 miljoonan euron arvonalennuksen saksalaisen tytäryhtiönsä, Finnlines Deutschland GmbH:n, osakkeiden kirjanpitoarvosta.

 

Alaskirjauksella ei ole vaikutusta Finnlines-konsernin tulokseen tilikaudelta 2014, mutta se vaikuttaa negatiivisesti 33,5 miljoonaa euroa Finnlines Oyj:n tulokseen kyseiseltä kaudelta. Arvonalentumiskirjaus käsitellään kertaluontoisena eränä ja sillä ei ole kassavirtavaikutusta.

 

 

 

Finnlines Oyj

 

 

Tom Pippingsköld                   Tapani Voionmaa

Talous- ja rahoitusjohtaja         Lakiasiainjohtaja

 

 

 

JAKELU  

Nasdaq OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

 

 

Finnlines on yksi Itämeren ja Pohjanmeren johtavista roro- ja matkustajaliikennevarustamoista. Yhtiö on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä ja on osa italialaista Grimaldi-konsernia. Grimaldi-konserni on yksi  maailman suurimmista ro-ro varustamoista ja suurin matkustajia ja rahtia kuljettava ”Motorways of the Sea” -operaattori Euroopassa. Tämä yhteistyö mahdollistaa Finnlinesin tarjoamaan linjaliikennepalveluita Välimeren, Länsi-Afrikan ja Pohjois- ja Etelä-Amerikan välillä.

 

www.finnlines.com