SIA Acme Corporation daļu pirkuma līguma noslēgšana


Rīga, Latvija, 2015-02-03 11:42 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

SIA „Acme Corporation” ir noslēgusi daļu pirkuma līgumu ar Hili Properties BV, Nīderlandē reģistrētu komercsabiedrību, saskaņā ar kuru SIA „Acme Corporation” pārdod Hili Properties BV visas tai tās meitas uzņēmumos SIA „Apex Investments” (reģ. Nr. 40003612223) un SIA „Tukuma Projekts” (reģ. Nr. 40003839145) piederošās kapitāla daļas.

Pirkuma līgumā paredzētā darījuma noslēgums notika 2015. gada 30. janvārī.

Pagaidu summa, kuru darījuma rezultātā saņem SIA „Acme Corporation”, atskaitot visas saistības, ir 6 182 610,90 EUR. 5 522 937,85 EUR no augstākminētās darījuma pagaidu summas tiek izmaksāti SIA „Acme Corporation” tiklīdz kā Hili Properties BV ir reģistrēta Latvijas Republikas Komercreģistrā kā SIA „Apex Investments” un SIA „Tukuma Projekts” dalībnieks.

Galīgā darījuma summa tiks noteikta 60 dienu laikā no darījuma noslēguma dienas, pamatojoties uz SIA „Acme Corporation” sagatavotajiem un auditora un Hili Properties BV caurskatītajiem SIA „Apex Investments” un SIA „Tukuma Projekts” darījuma noslēguma pārskatiem. Pamatojoties uz SIA „Apex Investments” un SIA „Tukuma Projekts” finanšu rādītājiem uz 2015. gada 30. janvāri galīgā darījuma summa var pārsniegt vai būt zemāka par augstākminēto pagaidu darījuma summu. Galīgās darījuma summas gala norēķins notiek, tiklīdz ir noteikts galīgās darījuma summas apmērs.

No SIA „Acme Corporation” izmaksājamās darījuma neto summas 400 000,00 EUR tiek ieturēti darījuma kontā kā nodrošinājums garantiju un apliecinājumu, ko SIA „Acme Corporation” ir sniegusi Hili Properties BV kapitāla daļu pirkuma līgumā, izpildei. Ja divpadsmit mēnešu laikā Hili Properties BV nav cēlusi nekādas prasības, ieturētā naudas summa tiek izmaksāta no darījuma konta SIA „Acme Corporation”.

SIA „Acme Corporation” paredz, ka darījums pozitīvi ietekmēs SIA „Acme Corporation” komercdarbību un finanšu rādītājus. Jo īpaši, darījuma rezultātā tiks samazināts SIA „Acme Corporation” grupas parāda apjoms un novērsta negatīvā pašu kapitāla situācija.

 

         Agrita Jakubovska
         Biroja administratore
         +371 67333504
         agrita@rbm.lv