Indkaldelse til ordinær generalforsamling


Arena Nord, Rimmens Allé 37, Frederikshavn, 2015-02-11 11:43 CET (GLOBE NEWSWIRE) --

Til aktionærerne i Nordjyske Bank A/S, Cvr.nr. 30 82 87 12.

Vi skal hermed meddele, at banken holder ordinær generalforsamling

tirsdag den 10. marts 2015 kl. 17.00

i Arena Nord, Rimmens Allé 37, Frederikshavn med følgende dagsorden:

A   Valg af dirigent efter indstilling fra repræsentantskabet

B   Bestyrelsens beretning om bankens virksomhed i det forløbne år

C   Forelæggelse af revideret årsrapport, der består af revideret årsregnskab samt 

      ledelsesberetning, til godkendelse, samt beslutning om anvendelse af overskud

      i henhold til den godkendte årsrapport.

D   Forslag fra bestyrelse og repræsentantskab

      Der er ingen forslag til behandling under dette punkt

E   Valg af medlemmer til repræsentantskabet

F   Valg af revisorer og revisorsuppleanter

G  Eventuelt

   

Offentliggørelse af indkaldelse

Denne indkaldelse, herunder dagsordenen og de fuldstændige forslag, oplysning om det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, årsrapport for 2014 samt fuldmagts-, brevstemme-, og tilmeldingsblanketter til brug for bestilling af adgangskort er fra onsdag den 11. februar 2015 at finde på www.nordjyskebank.dk .

Denne indkaldelse, herunder dagsordenen og de fuldstændige forslag samt tilmeldings-, brevstemme og fuldmagtsblanketter, er i øvrigt onsdag den 11. februar 2015 sendt pr. brev til de navnenoterede aktionærer, der har fremsat begæring herom.

 

Aktiekapitalens størrelse og aktionærernes stemmeret

Valg af dirigent (dagsordenens punkt A), beslutning om anvendelse af overskud i henhold til den godkendte årsrapport (dagsordenens punkt C), forslagene til valg af repræsentantskabsmedlemmer (dagsordenens punkt E), samt forslagene til valg af revisorer og revisorsuppleanter (dagsordenens punkt F) kan vedtages med simpel majoritet.

Aktiekapitalen i banken er nominelt DKK 77.200.000, og hvert påbegyndt kr. 100 i samlet aktiebesiddelse giver 1 stemme på generalforsamlingen. 1.000 stemmer er dog det højeste antal stemmer, en aktionær kan afgive på egne vegne. Der henvises i øvrigt til § 9 i bankens vedtægter.

 

Procedurer for deltagelse i og afgivelse af stemme på generalforsamlingen

Aktionærernes ret til at afgive stemme på generalforsamlingen eller afgive brevstemme fastsættes i forhold til de aktier, aktionærerne besidder på registreringsdatoen.

Registreringsdatoen er tirsdag den 3. marts 2015.

Kun personer, der på registreringsdatoen tirsdag den 3. marts 2015 er aktionærer i banken, har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen, bemærk dog nedenfor om aktionærernes rettidige anmodning om adgangskort.

Ved udløb af registreringsdatoen opgøres de aktier, som hver af bankens aktionærer besidder på registreringsdatoen. Opgørelsen sker på baggrund af stedfundne noteringer af aktier i ejerbogen samt behørigt dokumenterede meddelelser til banken om erhvervelse af aktier, der endnu ikke er indført i ejerbogen, men som er modtaget af banken inden udløbet af registreringsdatoen.

Meddelelser om aktiebesiddelser skal, for at kunne indføres i ejerbogen og medtages i opgørelsen, dokumenteres ved behørig dokumentation. Denne dokumentation skal være modtaget af banken inden udløbet af registreringsdatoen.

 

Rekvirering af adgangskort

For at kunne møde på bankens generalforsamling skal aktionærerne senest fredag den 6. marts 2015 kl. 23.59 elektronisk have rekvireret adgangskort til generalforsamlingen gennem bankens hjemmeside www.nordjyskebank.dk.

Rekvirering af adgangskort til generalforsamlingen kan ligeledes ske ved returnering af tilmeldingsblanketten til en af bankens filialer til og med fredag den 6. marts 2015 kl. 16:00.

Adgangskort udstedes til aktionærer, der besidder aktier i banken på registreringsdatoen.

 

Afgivelse af fuldmagt

Aktionærer har tillige mulighed for at afgive fuldmagt, hvis aktionæren for eksempel er forhindret i at deltage.

Fuldmagter kan afgives skriftligt ved brug af fuldmagtsblanketten, som er tilgængelig på bankens hjemmeside www.nordjyskebank.dk. Udfyldte og underskrevne blanketter skal returneres til en af bankens filialer senest fredag den 6. marts 2015 kl. 16:00, eller være modtaget af banken pr. email til generalforsamling@nordjyskebank.dk senest fredag den 6. marts 2015 kl. 23:59.

 

Afgivelse af brevstemmer

Aktionærer kan endvidere - i stedet for at afgive deres stemme på selve generalforsamlingen - vælge at afgive brevstemme, det vil sige at stemme skriftligt, inden generalforsamlingen afholdes.

Brevstemmer kan afgives skriftligt ved brug af brevstemmeblanketten, som er tilgængelig på bankens hjemmeside  www.nordjyskebank.dk. Udfyldte og underskrevne blanketter skal være modtaget af bankens hovedkontor beliggende på adressen Jernbanegade 4-8, 9900 Frederikshavn eller være modtaget af banken pr email til generalforsamling@nordjyskebank.dk senest tirsdag den 10. marts 2015 inden kl. 10:00.

En brevstemme, som er modtaget af banken, kan ikke tilbagekaldes.

 

Spørgsmål

Aktionærer har mulighed for at stille spørgsmål til dagsordenen samt det øvrige materiale til brug for generalforsamlingen både skriftligt før generalforsamlingen og mundtligt på selve generalforsamlingen. Skriftlige spørgsmål kan fremsendes pr. post til bankens hovedkontor beliggende på adressen Jernbanegade 4-8, 9900 Frederikshavn eller pr. email til  direktionen@nordjyskebank.dk.

 

Frederikshavn, 11. februar 2015

Bestyrelsen

 

 

 

 

 


Attachments

08.2015 Indkaldelse til generalforsamling 10. marts 2015.pdf