F.E. Bording A/S' Årsregnskabsmeddelse 2014

Fortsat fremgang for F.E. Bording koncernen indenfor Marketing Communication Services


 

 

Søborg, den 23. marts 2015

 

                                                  

 

NASDAQ OMX                            

Nikolaj Plads 6

1007 København K

 

  

ÅRSREGNSKABSMEDDELELSE 2014                 
  

Bestyrelsen for F.E. Bording A/S har i dag behandlet den reviderede årsrapport for 2014. Årsrapporten blev godkendt og indstillet til generalforsamlingens godkendelse. 

Årsrapporten består af Koncernregnskab for 2014 med tilhørende noter og Moderselskabsregnskab for 2014 med tilhørende noter. 

RESUME

Fortsat fremgang for F.E. Bording koncernen indenfor Marketing Communication Services.

Bording har endnu engang realiseret betydelig fremgang og fremstår som en af de førende leverandører af IT- og marketingkommunikations-løsninger i Skandinavien. Den positive udvikling i Koncernens indtjening gennem de sidste 5 år er fortsat i 2014. Alle Bordings ydelser og løsninger er i udgangspunktet outsourcing. Kunderne outsourcer trygt deres marketing processer til Bording, så de kan fokusere på deres egen kerneforretning. Bording Koncernen har i løbet af 2014 gennemført omfattende strukturelle tiltag inden for Bordings fire forretningsområder, som har påvirket Koncernen i en meget positiv retning.  Gennem udvikling, sammenlægninger og opkøb er alle områder blevet styrket. Samtidigt er samarbejdet på tværs i Koncernen øget betydeligt. Samarbejdet mellem selskaberne i Bording Koncernen giver kunderne mulighed for at udvide samarbejdet og udnytte flere af Koncernens tilbud.

  • Koncernens omsætning voksede til 621,1 mio.kr. i 2014, en stigning på 16,7% i forhold til 2013, hvor omsætningen var 532,0 mio.kr. Omsætningsstigningen kommer primært fra tilkøbte virksomheder.
  • EBITDA blev realiseret med 51,2 mio.kr., en stigning på 16,3%.
  • Årets resultat før skat blev 31,3 mio.kr., en stigning på 20,9% i forhold til året før.
  • F.E. Bordings andel af resultat efter skat blev realiseret med 23,6 mio.kr. mod 18,0 mio.kr. sidste år.
  • Omsætning og resultat svarer til de udmeldte forventninger
  • Årets resultat er påvirket af direkte engangsomkostninger på 4,6 mio.kr. fra blandt andet sammenlægning af virksomheder. De gennemførte opkøb, den organiske vækst i Danmark og sammenlægningsprojekterne har samlet betydet fremgang i 2014 og skaber forudsætninger for fortsat fremgang i omsætning og indtjening i 2015.
  • Markedet for Bording er positivt påvirket af den stigende tillid til konjunkturerne og fortsat trend mod outsourcing af specialist ydelser som Marketing Communication Services, ikke mindst som funktion af de mange nye digitale muligheder.
  • Der foreslås uændret udbytte på 12,0%. Fastholdelse af udbyttets størrelse, på trods af væksten i Koncernens overskud, skal netop ses på baggrund af ønsket om at fortsætte væksten gennem opkøb.
  • Med de gennemførte opkøb samt ved organisk vækst forventes omsætningen at vokse til ca. 700 mio.kr. og koncernresultatet efter skat at blive ca. 30 mio.kr.

Denne meddelelse indeholder den samlede årsrapport for 2014.

 

Med venlig hilsen

F.E. Bording A/S

 

Hans Therp

Adm. direktør

 

Henvendelse vedr. meddelelsen kan ske til:

Adm. direktør Hans Therp, tlf. 70 11 50 11.


Attachments

Årsregnskab2014.pdf