Aktiekøbsaftale med henblik på at erhverve aktiemajoriteten i Audika Groupe

Som en del af processen beskrevet i selskabsmeddelelse nr. 2015-01 har William Demant nu underskrevet en aktiekøbsaftale med henblik på at erhverve aktiemajoriteten i Audika Groupe, en af de førende leverandører af hearing healthcare i Frankrig.


Efter selskabsmeddelelsen den 17. februar 2015, hvori det blev meddelt, at William Demant havde indledt forhandlinger om at købe 53,9 % af aktiekapitalen i Audika Groupe (”Audika”), kom Audikas samarbejdsudvalg den 5. marts 2015 med sin indstilling, og som det er sædvane i Frankrig, har William Demant således nu underskrevet en aktiekøbsaftale med Holton S.A.S. med henblik på at erhverve Holton S.A.S.’ aktiemajoritet i Audika.

For at kunne gennemføre transaktionen vedrørende købet af 53,9 % af aktiekapitalen i Audika udestår nu kun de franske konkurrencemyndigheders godkendelse, hvorefter der vil blive givet et pligtmæssigt købstilbud på de resterende 46,1 % af den udestående aktiekapital i Audika (hvilket om nødvendigt også kan ske via tvangsindløsning) til den samme pris, som der gives for majoritetsaktierne, dvs. EUR 17,78 pr. aktie. Dette sker i overensstemmelse med gældende franske regler for virksomhedsovertagelse.

Hvad angår timing, så forventer vi, at det pligtmæssige tilbud om køb af aktier er gennemført tidligst i juni 2015 eller mere sandsynligt i andet halvår af 2015.

 

¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨

Yderligere information:                                      Øvrige kontaktpersoner:

Adm. direktør Niels Jacobsen                            Økonomidirektør Stefan Ingildsen

Telefon +45 3917 7300                                      IR-chef Søren B. Andersson (+45 5117 6657)

www.demant.com                                               IR Officer Rasmus Sørensen


Attachments

2015-04 Underskrivelse af aktiekøbsaftale med Audika.pdf