Bavarian Nordic præsenterer på Needham & Company's 14th Annual Healthcare Conference i New York


KVISTGÅRD, 14. april 2015 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) deltager på Needham & Company's 14th Annual Healthcare Conference i New York, hvor Paul Chaplin, administrerende direktør præsenterer selskabet på onsdag den 15. april 2015 kl. 17:00 lokal tid (kl. 23:00 dansk tid).

Præsentationen vil blive transmitteret via webcast, som kan ses både live og efterfølgende på selskabets hjemmeside www.bavarian-nordic.com under "Investor & Media > Events & Presentations".

Om Bavarian Nordic
Bavarian Nordic er et biofarmaceutisk selskab fokuseret på udvikling og produktion af cancerimmunterapier og vacciner mod infektionssygdomme. Gennem et mangeårigt samarbejde med den amerikanske regering har Bavarian Nordic udviklet en portefølje af biologiske modforanstaltninger, herunder den ikke-replikerende koppevaccine, IMVAMUNE®, der lagerføres til anvendelse i nødsituationer af den amerikanske samt andre regeringer. Vaccinen er godkendt i EU (under handelsnavn IMVANEX®) samt i Canada. Bavarian Nordic og dennes partner, Janssen, er gået forrest i udviklingen af en ebolavaccine, som er blevet fremskyndet af myndighederne som følge af den nuværende situation i Vestafrika. Bavarian Nordic har desuden, i samarbejde med National Cancer Institute, udviklet en portefølje af aktive cancerimmunterapier baseret på selskabets alsidige poxvirusbaserede teknologier, herunder PROSTVAC®, der er i fase 3 klinisk udvikling til behandling af fremskreden prostatacancer. Selskabet har indgået aftale med Bristol-Myers Squibb om potentiel kommercialisering af PROSTVAC. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com eller følg os på Twitter @bavariannordic.

Kontakt
Rolf Sass Sørensen, Vice President Investor Relations & Communications. Telefon: +45 61 77 47 43