Meddelelse#168-Indkaldelse til generalforsamling


Glostrup, 2015-04-23 15:40 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Til aktionærerne i Mermaid A/S (CVR-nr.2549 3877) 

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Den ordinære generalforsamling afholdes: 

21. maj 2015 kl. 11.00 på selskabets adresse

Herstedøstervej 21, 2600 Glostrup

   Indkaldelsen sker med dagsorden i henhold til vedtægter § 12.2: 

 

Dagsorden:

  1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår.
  2. Godkendelse af den reviderede årsrapport.
  3. Forslag til fordeling af årets overskud i henhold til den godkendte årsrapport, herunder fastsættelse af udbyttets størrelse eller dækning af tab.
  4. Valg af bestyrelsesmedlemmer.
  5. Valg af revisor.
  6. Meddelelse af decharge til bestyrelsen og direktionen.
  7. Eventuelle forslag fra bestyrelse og aktionærer.

 

Dirigent

I henhold til Selskabets vedtægter § 14.1 udpeger bestyrelsen en dirigent, der leder forhandlingerne og afgør alle spørgsmål vedrørende sagernes behandling og stemmeafgivning. 

Ad punkt 4: Valg af bestyrelse

Samtlige bestyrelsesmedlemmer er på valg, og bestyrelsen indstiller følgende til genvalg; 

Søren Damgaard Svenningsen

Henrik Johnsen

Mads Hansen

Benny Winther

Thor Birkmand

 

Ad punkt 5: Valg af revisor

Bestyrelsen stiller forslag om, at selskabets nuværende revisor, statsaut. Revisor

Kristian Pryds, PRYDS Statsautoriseret revisionsfirma, genvælges. 

 

Ad punkt 7: Eventuelle forslag fra bestyrelse og aktionærer. 

Forslag fra bestyrelsen om bemyndigelse til forhøjelse af selskabskapitalen:

I henhold til vedtægternes § 5.1 har generalforsamlingen i forbindelse med opkøb eller lignende bemyndiget bestyrelsen til at forhøje selskabets selskabskapital med op til nominelt DKK 5.000.000. Bemyndigelsen er gyldig indtil 31. december 2014.

Bestyrelsen fremsætter forslag om, at vedtægterne § 5.1 ændres til følgende ordlyd:

”I forbindelse med opkøb eller lignende har generalforsamlingen den 21. maj 2015 bemyndiget bestyrelsen til med eller uden fortegningsret for selskabets eksisterende aktionærer at forhøje selskabets kapital med op til nominelt DKK 5.000.000 til markedskurs og i øvrigt på vilkår, som fastlægges af bestyrelsen. Udvidelsen af aktiekapitalen kan ske på anden måde end ved kontant betaling. Denne bemyndigelse er gyldig indtil 31. december 2016”.

Forslaget skal godkendes af mindst to tredjedele både af de afgivne stemmer og af den stemmeberettigede selskabskapital, som er repræsenteret på generalforsamlingen.

***

Vedtagelseskrav

Til de under dagsordenspunkt 2, 3, 4, 5, og 6 nævnte beslutninger kræves tiltrædelse med simpelt stemmeflertal, jf. selskabslovens § 105 og vedtægter § 14.2.

 

Stemmeret

Hvert aktiebeløb på DKK 1 giver én stemme. En aktionærs ret til at deltage i generalforsamlingen og afgive stemme fastsættes i forhold til de aktier, som aktionæren besidder på registreringsdatoen (1 uge før generalforsamlingen), dvs. 14. maj 2015. De aktier, som den enkelte aktionær besidder, opgøres på registreringsdatoen på baggrund af aktionærens ejerforhold som indført i ejerbogen samt i henhold til meddelelser om ejerforhold, som Selskabet har modtaget med henblik på indføring i ejerbogen, men som endnu ikke er indført i denne. En aktionær, som har erhvervet aktier ved overdragelse er ikke berettiget til at udnytte sin stemmeret for sådanne erhvervede aktier, førend aktierne er registreret i selskabets aktiebog eller aktionæren har fremsendt meddelelse om og dokumentation for sin erhvervelse forud for dateringen af indkaldelsen af den pågældende generalforsamling. Dokumentationen skal være ledsaget af en skriftlig erklæring om, at aktionæren ikke har eller vil overdrage aktierne til andre, inden generalforsamlingen er afholdt.

For at have stemmeret skal aktionæren senest 18. maj 2015 have anmeldt sin deltagelse over for Selskabet, jf. nedenfor.  

Fuldmagt

Stemmeret kan udøves i henhold til skriftlig og dateret fuldmagt. Selskabet stiller en skriftlig eller elektronisk fuldmagtsblanket til rådighed for enhver aktionær, der er berettiget til at stemme på generalforsamlingen.

Brevstemme

Stemmeret kan udøves i henhold til brevstemme, der skal være modtaget af Selskabet senest 18. maj 2015. Er brevstemme modtaget af Selskabet, der den bindende for aktionæren og kan ikke tilbagekaldes. Selskabet stiller en skriftlig eller elektronisk brevstemmeblanket til rådighed for enhver aktionær, der er berettiget til at stemme på generalforsamlingen.

 

Anmeldelsesfrist for deltagelse og adgangskort 

Deltagelse i generalforsamlingen forudsætter, at der rekvireres et adgangskort. En aktionær, dennes fuldmægtig eller rådgiver, som ønsker at deltage i generalforsamlingen og modtage adgangskort, skal senest 18. maj 2015 have anmeldt sin deltagelse over for Selskabet, jf. vedtægternes § 13.5.

Adgangskort rekvireres ved henvendelse på investors@mermaid.dk, på telefon 4452 9200 eller per fax 4452 9265, hvor man bedes oplyse navn, adresse, telefon- og depotnummer. Adgangskort fremsendes herefter pr. mail eller brev. 

*** 

For yderligere oplysninger kontakt venligst: 

Adm. Direktør                                          Certified Adviser

Henrik Johnsen                                         Gert Mortensen

Mermaid A/S                                            Schrøder Partners A/S

Tlf. +45 44 52 92 00                                  Tlf. +45 23 60 32 88

E-mail: hj@mermaid.dk                            E-mail: gm@schroderpartners.dk

 

Mermaid er en af Skandinaviens førende aktører indenfor digital signage, med kontorer i Danmark, Norge og Sverige. Vi har løsninger i mere end 30 lande. Vi tilbyder en bred vifte af produkter og ydelser til retail, transport, corporate sektoren og den offentlige sektor. Vores kunder inkluderer 7-Eleven, A-apoteket, Arriva, Click, Coop, City-Trafik, DSB, EDC, Eurosko, HI-FI Klubben, Matas, Opto Gruppen, Profil Optik, Silvan, Stark, TDC, Telia, TOP-TOY, Tele2, XL-Byg og mange andre.


Attachments

Meddelelse#168-Indkaldelse til generalforsamling.pdf