Stendörren Fastigheter AB (publ) offentliggör prospekt och förbereder notering av obligationer på Nasdaq Stockholm


 

Den 12 februari 2015 offentliggjorde Stendörren Fastigheter AB (publ) (”Stendörren”) att bolaget emitterar ett icke säkerställt obligationslån som löper över tre år med förfall i februari 2018. Obligationslånet uppgår till 575 miljoner kronor och har emitterats inom ett rambelopp om 750 miljoner kronor. Obligationslånet löper med en rörlig kupong om 3M STIBOR + 500 punkter.

 

Med anledning av obligationsemissionen har Stendörrens styrelse upprättat ett prospekt avseende upptagande av obligationerna till handel på Företagsobligationslistan vid Nasdaq Stockholm.

 

Finansinspektionen har idag godkänt prospektet för obligationslånet. Ansökan om att uppta obligationerna till handel på Företagsobligationslistan vid Nasdaq Stockholm kommer att lämnas in och första dag för handel med obligationerna är beräknad till omkring den 1 juni 2015.

 

Prospektet finns tillgängligt i elektronisk form på www.stendorren.se och www.fi.se samt skickas, på begäran, i pappersform från Stendörren.

Denna information är sådan som Stendörren Fastigheter AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 26 maj 2015 klockan10.00.


 

För ytterligare information kontakta

Fredrik Brodin, verkställande direktör. Telefon 08-121 317 01, 070-8886665, fredrik.brodin@stendorren.se eller besök www.stendorren.se

 

 

 

 

 

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag aktivt inom segmentet lager och lätt industri. Stendörren är noterat på First North Premier, Nasdaq Stockholm (Ticker: STEF B). Certified Adviser är Remium Nordic AB (www.remium.com). För mer information om Stendörren Fastigheter AB (publ) se www.stendorren.se


Attachments

Pressmeddelande 20150526.pdf