Okmetic investoi tuotantokapasiteettiin ja entistä kehittyneempien SOI-kiekkojen valmistukseen Vantaalla


OKMETIC OYJ         PÖRSSITIEDOTE           28.5.2015          KLO 14.00

OKMETIC INVESTOI TUOTANTOKAPASITEETTIIN JA ENTISTÄ KEHITTYNEEMPIEN SOI-KIEKKOJEN VALMISTUKSEEN VANTAALLA

Okmetic Oyj:n hallitus on hyväksynyt yhteensä 8,4 miljoonan euron investoinnit Vantaan tehtaalle. Investoinnit kohdistuvat 200 millimetrin piikiekkojen tuotantoon sekä entistä kehittyneempien SOI-kiekkojen valmistukseen ja kyvykkyyteen. Investoinnit on määrä saada tuotannolliseen käyttöön vuoden 2016 aikana.

Okmeticin keskeisten asiakassegmenttien vahvan kasvun on ennustettu jatkuvan lähivuosina. Toteutettavien investointien myötä yhtiö pystyy paremmin vastaamaan kasvavaan kysyntään. Uusi tuotantomenetelmä mahdollistaa SOI-teknologian hyödyntämisen myös tehonhallinnassa.

OKMETIC OYJ

Kai Seikku
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Kai Seikku, Okmetic Oyj,
puh. (09) 5028 0232, sähköposti: kai.seikku@okmetic.com

Teknologiayhtiö Okmetic toimittaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä piikiekkoja anturi- ja puolijohdeteollisuudelle. Okmetic tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja, jotka lisäävät heidän kilpailukykyään ja kannattavuuttaan.

Okmeticin kiekot ovat osa jalostusketjua, jonka lopputuotteet parantavat ihmisten välistä vuorovaikutusta ja elämän laatua. Yhtiön tuotteet perustuvat asiakkaille lisäarvoa tuottavaan korkean teknologian osaamiseen, innovatiiviseen tuotekehitykseen ja tehokkaaseen tuotantoprosessiin.

Okmeticilla on maailmanlaajuinen asiakaskunta ja myyntiverkosto, tehtaat Suomessa ja Yhdysvalloissa sekä sopimusvalmistusta Japanissa ja Kiinassa.

Okmetic on noteerattu Nasdaq Helsingissä tunnuksella OKM1V. Lisätietoja yhtiöstä saa kotisivuilta: www.okmetic.com.

Okmetic investoi Vantaalle http://hugin.info/132025/R/1924572/690385.pdf

HUG#1924572


Attachments

Okmetic investoi Vantaalle.pdf