LM Group Holding A/S offentliggør Anmodning om Samtykke for selskabets 8 % senior-sikrede erhvervsobligationer med udløb i 2019


Selskabsmeddelelse 13/2015

LM Group Holding A/S ("LM Group Holding" og sammen med sine konsoliderede datterselskaber, "LM Wind Power") har i dag offentliggjort, at det vil anmode om samtykke ("Anmodning om Samtykke") fra ejerene af selskabets 8% senior-sikrede erhvervsobligationer med udløb i 2019 ("Obligationerne") til at ændre visse bestemmelser i vilkårene for Obligationerne (de "Foreslåede Vilkårsændringer").

Der bliver anmodet om de Foreslåede Vilkårsændringer for at muliggøre, at LM Group Holding kan rejse yderligere finansiering til udvidelse af produktionskapaciteten på vigtige vækstmarkeder og indenfor vækstområder i selskabets branche.

De Foreslåede Vilkårsændringer vil ændre visse bestemmelser for Obligationerne for at muliggøre LM Group Holdings optagelse af yderligere senior-sikret finansiering på op til EUR 50.000.000.

Vedtagelsen af de Foreslåede Vilkårsændringer forudsætter samtykke fra ejere af Obligationerne, der repræsenterer mere end 50 % af Obligationernes nominelle værdi og som er repræsenteret på et beslutningsdygtigt Obligationsejermøde. Obligationsejere, der repræsenterer mindst 20 % af Obligationernes nominelle værdi, vil være beslutningsdygtigt.

Betinget af opfyldelse af de vilkår, der er beskrevet i indkaldelsen til obligationsejermøde ("Indkaldelsen til Obligationsejermødet"), vil LM Group Holding betale et samtykkevederlag til de Obligationsejere, der samtykker og som samtidig er berettigede til at modtage et vederlag, såfremt de Foreslåede Vilkårsændringer bliver vedtaget på obligationsejermødet.

Obligationsejere er berettiget til at afgive deres stemme på obligationsejermødet, der afholdes den 22. september 2015, ved personlig fremmøde eller ved fuldmagt.

Oplysninger om stemmeafgivelse, vigtige datoer for Anmodning om Samtykke og yderligere oplysninger om samtykkevederlaget fremgår af Indkaldelsen til Obligationsejermødet, der gøres tilgængelig for obligationsejerne af optællingsagenten Intertrust CN Denmark A/S på dets hjemmeside www.intertrustgroup.com.

Denne selskabsmeddelelse indeholder ikke en beskrivelse af alle de væsentligste vilkår vedrørende Anmodning om Samtykke og skal derfor læses i sammenhæng med Indkaldelsen til Obligationsejermødet.

Enhver der ønsker yderligere information om Anmodning om Samtykke kan rette henvendelse til agenten for anmodningen om samtykke Nordea Bank Danmark A/S, Bibi Larsen, på telefon +45 3333 1675, bibi.larsen@nordea.com eller LM Wind Power (kontaktoplysninger følger nedenfor).

Enhver person, der ønsker yderligere information om stemmeafgivelse, kan rette henvendelse til optællingsagenten Intertrust CN Denmark A/S, Joo Runge og Christian Ploug Christensen, bonds_denmark@intertrust.com.

Om LM Wind Power  

LM Wind Power er verdens førende, uafhængige producent af vindmøllevinger med en global produktion, der inkluderer 13 fabriksanlæg i Brasilien, Canada, Kina, Danmark, Indien, Polen, Spanien og USA. Selskabet har produceret mere end 175.000 vindmøllevinger siden 1978, hvilket svarer til 70 GW installeret kapacitet og årlige globale besparelser på mere end 120 millioner tons CO2.

For yderligere information kontakt Christopher Oliver Springham, VP, Global Communications & HR, på telefon +31 614814919, eller Lene Mi Ran Kristiansen, Manager, Global Communications, på telefon +45 5138 8236.

Ansvarsfraskrivelse

Denne selskabsmeddelelse udgør ikke og er ikke en del af et udbud eller opfordring til at erhverve, tegne eller handle med obligationer eller andre værdipapirer i LM Group Holding A/S eller LM Wind Power.

Med hensyn til proceduren for Anmodning om Samtykke skal denne selskabsmeddelelse læses i sammenhæng med Indkaldelsen til Obligationsejermødet. Såfremt du er i tvivl om, hvorledes du skal agere, anbefaler vi dig at indhente professionel rådgivning fra din børsmægler, bankrådgiver, juridiske rådgiver, revisor eller anden relevant autoriseret, uafhængig finansiel rådgiver.

Hverken denne selskabsmeddelelse eller Indkaldelsen til Obligationsejermødet udgør en opfordring til at deltage i Anmodning om Samtykke i nogen jurisdiktion hvori, til eller fra hvilke, det er ulovligt at fremsætte sådan opfordring eller hvor deltagelse deri er ulovligt under gældende børslovgivning. Distribuering eller offentliggørelse af denne selskabsmeddelelse eller af Indkaldelsen til Obligationsejermødet kan i visse jurisdiktioner være begrænset ved lov. Personer, der kommer i besiddelse af denne selskabsmeddelelse eller Indkaldelsen til Obligationsejermødet, opfordres derfor til at gøre sig bekendt med og overholde sådanne begrænsninger.