Ramirent uudistaa brändi-identiteettiään

Ramirent Oyj Lehdistötiedote 15.9.2015 klo 10.35


Vantaa, Suomi, 2015-09-15 09:35 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Osana Ramirentin brändin uudelleenasemointia uudistamme brändi-identiteettimme. Uusi identiteetti tukee liiketoimintatavoitteidemme saavuttamista ja visiotamme: haluamme olla Euroopan johtava ja edistyksellisin konevuokrausratkaisuja tarjoava yritys. Uudistuksen tavoitteena on viestittää, että Ramirent on laadukas ja moderni asiantuntijayritys - More Than Machines™.

”Viime vuosina Ramirent on käynyt läpi merkittäviä muutoksia. Olemme yhtenäistäneet toimintaamme ja laajentaneet arvolupaustamme vastataksemme asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Kun valikoimaa laajennetaan uusilla palveluilla, myös brändi kehittyy. Ramirentin olemus tiivistyy ilmaisuun ”More Than Machines”. Se korostaa Ramirentin työntekijöiden osaamista ja kokemusta, joiden avulla tarjoamme eri aloilla toimiville asiakkaillemme turvallisuutta ja tuottavuutta tehostavia ratkaisuja”, toimitusjohtaja Magnus Rosén kertoo. ”Vietämme 60-vuotisjuhlavuottamme, ja uudistettu brändi-ilme symbolisoi sitoutumistamme uudistumiseen ja innovointiin. Yhtenäinen brändi, joka paremmin kuvaa rooliamme yhteisössä, auttaa meitä menestymään myös seuraavien 60 vuoden ajan.”

Uusi verkkosivusto                                                                  
Tänään on julkistettu myös uuden ilmeen saanut verkkosivusto (www.ramirent.com). Uusi brändi-identiteetti näyttäytyy pyöreämpinä ja pehmeämpinä muotoina. Samalla kunnioitamme edelleen Ramirentin perinteisiä elementtejä, esimerkiksi värejä ja logon typografiaa. Uudet logot ovat ladattavissa verkkosivuston media-osiosta.

Linkkejä
Video Ramirentin 60-vuotisesta historiasta: https://youtu.be/Y1yqMpI669E

Ramirentin johdon videohaastattelu aiheesta More Than Machines™: https://youtu.be/-Mwtan1FBLs

Lisätietoja
Franciska Janzon, SVP, markkinointi, viestintä ja sijoittajasuhteet, puh. +358 20 750 2859 

Ramirent on johtava konevuokrausalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia laitteita, palveluja ja osaamista. Ramirentin vuokrausratkaisut yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennusalaa, teollisuutta, palvelualaa, julkista sektoria ja kotitalouksia. Ramirent toimii Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Vuonna 2014 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 614 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 682 työntekijää 295 toimipisteessä 10 maassa. Ramirent on Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: RMR1V). Ramirent – More Than Machines™.

JAKELU:
NASDAQ Helsinki, tärkeimmät tiedotusvälineet, www.ramirent.com