Talentum aloittaa tutkimusyhtiö IDC:n edustajana Suomessa


Helsinki, Suomi, 2015-09-15 13:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Talentum Oyj                               LEHDISTÖTIEDOTE                             15.9.2015 kello 14.00

Talentum aloittaa tutkimusyhtiö IDC:n edustajana Suomessa

Talentum Media aloittaa kansainvälisen tutkimusyhtiön IDC:n edustajana Suomessa. Talentum ja IDC Nordic A/S allekirjoittivat strategisen yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Talentum Media myy IDC:n tutkimuspalveluita ja tuotteita Suomen markkinoilla 1.9.2015 alkaen.

IDC on johtava globaali ICT-toimialan tutkimusyhtiö. Yrityksen palveluksessa työskentelee yli 1 100 analyytikkoa ja asiantuntijaa 110 maassa.

IDC:n tutkimusosaaminen sekä Talentumin viestintäosaaminen mahdollistavat sen, että asiakkaita voidaan palvella uudella tavalla. Tutkimustiedon päälle voidaan rakentaa viestinnällisiä palveluja, joissa asiakkaat voivat erottua kilpailijoistaan lisäämällä markkinointiinsa asiantuntevaa ja luotettavaa tutkimustietoa.

”Paikallisen markkinatiedon ja neuvontapalvelun tarve on nopeasti muuttuvassa ICT-markkinassa suurempaa kuin koskaan. Olemme innoissamme strategisesta kumppanuudesta Talentumin kanssa. Se mahdollistaa laajemman vuorovaikutuksen IDC:n analyytikoiden ja suomalaisen markkinan välillä”, sanoo IDC Nordicin toimitusjohtaja Per Melker.

Talentum Oyj
 

Lisätietoja:

Talentum Media Oy
Pia Strömdahl-Koskinen, myyntijohtaja, media ja tapahtumat

pia.stromdahl-koskinen@talentum.fi
+358 40 342 4333

Nina Pulliainen, kehityspäällikkö, tapahtumat ja IDC-projektipäällikkö

nina.pulliainen@talentum.fi
+358 50 5482477

IDC Nordic
Per Melker, toimitusjohtaja
pmelker@idc.com

Jakelu:
Nasdaq OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet

www.talentum.fi

Talentum lyhyesti

Talentum on erikoistunut ammattilaisille suunnattuihin lehtiin, kirjoihin, verkkopalveluihin, koulutukseen ja tapahtumiin. Yhtiö keskittyy etenkin juridiikan, johtamisen, HR:n, myynnin ja markkinoinnin, ICT:n, teknologian ja terveydenhuollon aiheisiin. Talentumin tavoite on auttaa ammattilaisia menestymään.

Vuonna 2014 Talentumin liikevaihto oli 72,3 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee 720 henkeä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa ja Latviassa. Talentumin osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.talentum.fi