Godkendelse af køb af Audika Groupe


Selskabsmeddelelse nr. 2015-11                              18. september 2015

 

De franske konkurrencemyndigheder har i dag godkendt William Demants køb af

Audika Groupe

 

Efter selskabsmeddelelsen den 2. april 2015, hvori det blev meddelt, at William Demant Holding A/S (”William Demant”) havde underskrevet en aktiekøbsaftale med Holton S.A.S. om køb af 53,9 % af aktiekapitalen i Audika Groupe (”Audika”), har William Demant i dag modtaget de franske konkurrencemyndigheders godkendelse af transaktionen (afgørelse dateret 18. september 2015 er tilgængelig på de franske konkurrencemyndigheders hjemmeside, www.autoritedelaconcurrence.fr).

 

De franske konkurrencemyndigheders godkendelse var den sidste betingelse for William Demants erhvervelse af aktiemajoriteten i Audika, og transaktionen forventes derfor gennemført senest ved udgangen af denne måned.

 

Kort efter gennemførelse af transaktionen vil der blive givet et pligtmæssigt købstilbud på de resterende 46,1 % af aktiekapitalen i Audika (hvilket om nødvendigt også kan ske ved tvangsindløsning) til samme pris, som der gives for majoritetsaktierne. Dette sker i overensstemmelse med gældende franske regler for virksomhedsovertagelse.

 

 

¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨

  

 

Yderligere information:
Adm. direktør Niels Jacobsen
Telefon +45 3917 7300
www.demant.com
Øvrige kontaktpersoner:
CFO René Schneider
IR-chef Søren B. Andersson
IR Officer Rasmus Sørensen

 


Attachments

2015-11 FCA-godkendelse af køb af Audika.pdf