TRIBONA AB (PUBL): KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I TRIBONA AB (PUBL)


Lund, Sverige, 2015-09-21 17:10 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Aktieägarna i Tribona AB (publ) kallas härmed till extra bolagsstämma den 23 oktober 2015 kl. 10.00 i MAQS lokaler på Mäster Samuelsgatan 20 i Stockholm, med insläpp för registrering från kl. 09.30.

Rätt till deltagande

Rätt att delta i den extra bolagsstämman har den som dels upptagits som aktieägare i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken avseende förhållandena den 17 oktober 2015, dels senast den 17 oktober 2015 kl. 16.00 till bolaget anmäler sin avsikt att delta i den extra bolagsstämman. Anmälan kan ske skriftligt under adress Tribona AB, c/o Fredersen Advokatbyrå, Turning Torso, 211 15 Malmö, via e-post till tribona@fredersen.se eller per fax nr 040-232003. Vid anmälan ska anges namn, adress, person- eller organisationsnummer, telefon dagtid, samt, i förekommande fall, antal biträden (högst två). Efter registrerad anmälan kommer aktieägaren att motta en bekräftelse. Om ingen bekräftelse erhålls har anmälan inte registrerats och rätt att delta i stämman saknas.

 

Aktieägare som har sina aktier förvaltarregistrerade, d.v.s. förvarade i en depå, måste tillfälligt inregistrera aktierna i eget namn i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken för att få delta i stämman. Sådan registrering måste vara verkställd senast den 17 oktober 2015 och bör begäras i god tid före denna dag hos den som förvaltar aktierna. Såvitt avser aktieägare vars aktier är registrerade i den norske Verdipapirsentralen (VPS) krävs att begäran framställs till DNB Bank ASA per post till DNB Bank ASA, Verdipapirservice, P.O. Box 1600 Sentrum, 0021 Oslo eller per e-post till vote@dnb.no senast kl. 12.00 den 14 oktober 2015.

 

 

 

Fullmakt

Om aktieägare avser låta sig företrädas av ombud ska fullmakt utfärdas för ombudet. Fullmakten ska vara skriftlig, av aktieägaren undertecknad och daterad. Om aktieägaren är en juridisk person ska kopia av registreringsbevis eller, om sådan handling inte finns, motsvarande behörighetshandling bifogas anmälan. För att underlätta registreringen vid stämman bör fullmakt i original samt registreringsbevis och andra behörighetshandlingar vara Fredersen Advokatbyrå till handa under ovanstående adress senast kl. 16.00 den 17 oktober 2015. Om fullmakt och övriga behörighetshandlingar inte insänts i förväg ska fullmakt i original samt övriga behörighetshandlingar kunna uppvisas vid stämman. Fullmaktsformulär finns tillgängligt hos bolaget och på bolagets webbplats, www.tribona.se, och sänds på begäran till aktieägare som uppger sin postadress.

Förslag till dagordning

  1. Stämman öppnas
  2. Val av ordförande vid stämman
  3. Upprättande och godkännande av röstlängd
  4. Godkännande av dagordning
  5. Val av två justeringspersoner, tillika rösträknare
  6. Fråga huruvida stämman blivit behörigen sammankallad
  7. Fastställande av antalet styrelseledamöter och styrelsesuppleanter
  8. Fastställande av arvoden åt styrelsen
  9. Val av styrelseledamöter
  10. Avslutning

 

Övrig information

Vid tidpunkten för denna kallelses utfärdande uppgår det totala antalet aktier och röster i bolaget till 48 657 051. Bolaget innehar inga egna aktier.

Förslag inför stämman kommer att hållas tillgängliga hos bolaget och på bolagets webbplats före stämman. Handlingarna sänds på begäran till aktieägare som uppger sin postadress.

Styrelsen och den verkställande direktören ska, om någon aktieägare begär det och styrelsen anser att det kan ske utan väsentlig skada för bolaget eller dotterbolag, vid den extra bolagsstämman lämna upplysningar om förhållanden som kan inverka på bedömningen av ett ärende på dagordningen. Upplysningsplikten avser även bolagets förhållande till annat koncernföretag.

Lund i september 2015

Tribona AB (publ)

Styrelsen

 

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION
Per Johansson, CEO: +46 708 17 1363, e-post: per.johansson@tribona.se
 

Informationen i detta pressmeddelande är sådan information som Tribona AB (publ) ska offentliggöra i enlighet med lagen om värdepappersmarknaden eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande 2015-09-21, kl. 17:10.

 

TRIBONA I KORTHET
Tribona AB (publ) är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med renodlad inriktning på lager- och logistikfastigheter. Fastighetsbeståndet består av moderna och strategiskt belägna logistikfastigheter, 35 i Sverige och en i Danmark med en uthyrningsbar yta på cirka 704 000 kvadratmeter. För mer information, besök www.tribona.se


Attachments

Tribona AB (publ) Kallelse till extra bolagsstämma i Tribona AB.pdf