AS Capitalia izstrādā inovatīvu pakalpojumu maziem un vidējiem uzņēmumiem

AS Capitalia turpmāk mazajiem un vidējiem uzņēmumiem piedāvās jaunu pakalpojumu - rēķinu pārdošanu, tā sniedzot iespēju ātri un vienkārši atbrīvot iesaldēto apgrozāmo kapitālu.


Rīga, 2015-09-30 08:53 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Uzņēmumi var pārdot savus izrakstītos rēķinus par precēm vai pakalpojumiem un saņemt naudu jau nākamajā dienā. Šis jaunais finansējuma veids ir mūsdienu alternatīva tradicionālam banku piedāvātajam faktoringam. Plašāka informācija mājas lapā www.pardodrekinu.lv. Plānots, ka jaunā pakalpojuma ieviešana ļaus Capitalia paplašināt savu sniegto pakalpojumu klāstu, kā arī piesaistīt jaunus klientus.

Papildus rēķinu pārdošanai, AS Capitalia turpina piedāvāt citus finansējuma produktus maziem un vidējiem uzņēmumiem, tajā skaitā aizdevumu ar valsts līdzfinansējumu. AS Capitalia ir vadošais uzņēmumu mikrokreditētājs Baltijas valstīs. Tas piedāvā uzņēmumiem vienkāršu un ērtu finansējuma alternatīvu bankām. Savas darbības laikā Capitalia izniegusi finansējusi jau vairāk nekā 500 uzņēmumiem, ieguldot aptuveni EUR 10 miljonus to attīstībā.   

         Juris Grišins
         T: +371 2880 0880
         E: juris@capitalia.lv