Talentumin kirjaliiketoiminnasta Talentum Pro


Helsinki, Suomi, 2015-09-30 09:30 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

TALENTUM OYJ           Lehdistötiedote                    30.9.2015 kello 10.30

Talentumin kirjaliiketoiminnasta Talentum Pro

Talentumin kirja- ja lakikoulutusliiketoimintayksikön nimi on 1.10.2015 alkaen Talentum Pro. Talentum Pro tuottaa asiantuntijatyötä tekeville palveluita ammatillisen osaamisen ja ammattitaidon kehittämiseen. Talentum Pro palvelee erityisesti juridiikan, taloushallinnon, esimiestyön ja johtamisen ammattilaisia.

”Tietoa tuotetaan, jalostetaan ja jaetaan tulevaisuudessa pääosin digitaalisten kanavien kautta, joten liiketoimintayksikön entinen nimi ei enää vastannut nykyistä toimintamalliamme. Emme tuota enää vain ammattikirjoja, säädöstuotteita ja koulutuksia, vaan yli neljännes liikevaihdostamme tulee digitaalisista sisältöpalveluista”, sanoo myynti- ja markkinointijohtaja Veli-Pekka Matilainen.

”Asiantuntijatyötä tekevät hyödyntävät entistä enemmän digitaalisessa muodossa olevaa tietoa. Toimitetun, ajantasaisen ja luotettavan sisällön merkitys korostuu, kun informaatiota on tarjolla valtava määrä verkossa. Meidän tehtävämme on tuottaa yhdessä oman alansa parhaiden asiantuntijoiden kanssa palveluita, jotka ovat helposti käytettäviä ja aina saatavilla”, sanoo Talentumin varatoimitusjohtaja Lasse Rosengren.

Talentum Pro on Talentumin liiketoimintayksikkö. Talentum Pron liikevaihto oli vuonna 2014 10,4 milj. euroa ja henkilöstömäärä 50. Talentum Pron palveluita ovat muun muassa Suomen Laki, Talentum Fokus ja Verkkokirjahylly, Lakimiesliiton Koulutuksen seminaarit sekä ammattikirjallisuus.

Talentum Oyj

Lisätietoja:

Lasse Rosengren, varatoimitusjohtaja
lasse.rosengren@talentum.fi
+358 40 342 4204

Veli-Pekka Matilainen, myynti- ja markkinointijohtaja, Talentum Pro
veli-pekka.matilainen@talentum.fi
+358 40 342 4773

Jakelu:
Nasdaq OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.talentum.fi

Talentum lyhyesti

Talentum on erikoistunut ammattilaisille suunnattuihin lehtiin, kirjoihin, verkkopalveluihin, koulutukseen ja tapahtumiin. Yhtiö keskittyy etenkin juridiikan, johtamisen, HR:n, myynnin ja markkinoinnin, ICT:n, teknologian ja terveydenhuollon aiheisiin. Talentumin tavoite on auttaa ammattilaisia menestymään.

Vuonna 2014 Talentumin liikevaihto oli 72,3 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee 720 henkeä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa ja Latviassa. Talentumin osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.talentum.fi