Fondsbørsmeddelelse 48.2015 - Navneændring og strategi for den fremtidige aktivitet


Som offentliggjort i Fondsbørsmeddelelse 47.2015, og som vedtaget på Selskabets ordinære generalforsamling den 23. oktober 2015, har Selskabet skiftet navn til:

 

Hellerup Consulting Group A/S

 

Selskabets ledelse vil nu starte arbejdet med en strategi for den fremtidige aktivitet. Det er Selskabets forventning at strategiarbejdet vil munde ud i erhvervelse af én eller flere etablerede virksomheder, og at der i forbindelse med erhvervelsen vil ske udarbejdelse af et lovpligtigt prospekt, som vil beskrive den fortsættende virksomhed.

 

En tidshorisont for offentliggørelse af dette prospekt skal koordineres med de relevante myndigheder, men det er Selskabets forventning at et prospekt vedrørende den nye fortsættende aktivitet i Hellerup Consulting Group A/S vil kunne offentliggøres i Q1 2016.

 

Bestyrelsen i Hellerup Consulting Group A/S har endvidere d.d. valgt, at fastansætte Selskabets nuværende direktør i stillingen med henblik på at lede den daglige drift indtil en ny ledelse skønnes nødvendig, formodentlig i forbindelse med erhvervelse af ny aktivitet.

 

Selskabet ønsker endeligt at gøre opmærksom på Selskabets nye hjemstedsadresse, som er:

Philip Heymans Allé 3, 4.

2900 Hellerup

 

 

Hellerup, den 26. oktober 2015

 

Kontaktpersoner:

 

Torben Jensen

Formand

Tlf. 31 73 01 00


Attachments

Fondsbørsmeddelelse nr. 48.2015.pdf