Patvirtintas City Service SE akcijų įtraukimo į prekybą Varšuvos vertybinių popierių biržoje prospektas


Vilnius, Lietuva, 2015-10-30 18:45 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- ŠIS PRANEŠIMAS NEI TIESIOGIAI, NEI NETIESIOGIAI, NEI VISAS, NEI IŠ DALIES NĖRA SKIRTAS PLATINTI AR SKLEISTI JUNGTINĖSE AMERIKOS VALSTIJOSE, KANADOJE, AUSTRALIJOJE ARBA JAPONIJOJE AR BET KOKIOJE KITOJE JURISDIKCIJOJE IR NEGALI BŪTI PERDUOTAS Į TOKIAS JURISDIKCIJAS, KURIOSE TOKIO PRANEŠIMO PLATINIMAS ARBA SKLEIDIMAS BŪTŲ NETEISĖTAS. TAIKOMI IR TAM TIKRI KITI APRIBOJIMAI. PRAŠOME PERSKAITYTI ŠIO PRANEŠIMO VERTYBINIŲ POPIERIŲ BIRŽAI PABAIGOJE ESANTĮ SVARBŲ ĮSPĖJIMĄ.

2015 m. spalio 30 d. Estijos finansų rinkos priežiūros tarnyba (Est: Finantsinspektsioon) patvirtino City Service SE (toliau – Bendrovė) 31 610 000 paprastųjų vardinių akcijų įtraukimo į prekybą Varšuvos vertybinių popierių biržoje prospektą (toliau – Prospektas, žr. prisegamus dokumentus).

Patvirtintame Prospekte viešas Bendrovės akcijų siūlymas nėra numatomas ir Prospektas yra skirtas išimtinai siekiant įtraukti visas Bendrovės akcijas į prekybą aukščiau nurodytoje reguliuojamoje rinkoje.

Prospektas yra paskelbtas per AB NASDAQ OMX Vilnius interneto informacinę sistemą GlobeNewswire, taip pat Bendrovės interneto svetainėje www.cityservice.eu.

SVARBUS ĮSPĖJIMAS:

Šis pranešimas nėra skirtas platinti Jungtinių Amerikos Valstijų naujienų agentūroms arba skleisti Jungtinėse Amerikos Valstijose, Kanadoje, Japonijoje arba Australijoje, arba kitose vietose, kuriose toks skleidimas nėra tinkamas ir/ar yra neteisėtas.

Tam tikrose jurisdikcijose įstatymai gali riboti teisę platinti šį pranešimą ir kitą su Bendrovės vertybiniais popieriais susijusią informaciją. Asmenys, pas kuriuos patenka šis pranešimas ar atitinkama kita informacija, privalo susipažinti su tokiais apribojimais ir jų laikytis.

Nei šis pranešimas, nei Prospektas, kuris yra skirtas išimtinai visų Bendrovės akcijų įtraukimui į prekybą Varšuvos vertybinių popierių biržoje, nėra pasiūlymas arba kvietimas įsigyti Bendrovės vertybinių popierių ir nėra kaip nors su tokiu pasiūlymu arba kvietimu susijęs. Prospektas yra vienintelis teisiškai įpareigojantis su Bendrovės akcijų įtraukimu į prekybą minėtoje reguliuojamoje rinkoje susijęs dokumentas, kuriame pateikiama informacija apie Bendrovę, jos finansinę padėti, vertybinius popierius ir kt.

Šiame pranešime minimi vertybiniai popieriai nėra ir nebus registruoti pagal 1933 m. JAV vertybinių popierių įstatymą, su atitinkamomis pataisomis, ir negali būti siūlomi arba parduodami Jungtinėse Amerikos Valstijose arba Jungtinių Amerikos Valstijų asmenims, jei tokie vertybiniai popieriai nebus įregistruoti pagal minėtą Vertybinių popierių įstatymą arba nebus gautas leidimas išimties tvarka nesilaikyti tokiame Vertybinių popierių įstatyme numatytų registravimo reikalavimų. Nebus įgyvendinamas joks viešas Bendrovės vertybinių popierių siūlymas Jungtinėse Amerikos Valstijose ir/ar bet kokiose kitose valstybėse.

Priedai:
1. City Service SE prospektas (EN kalba)

2. Prospekto santraukos vertimas į PL

3. Estijos finansų rinkos priežiūros tarnybos pažyma dėl prospekto patvirtinimo (EN kalba)


Attachments

Prospectus (City Service) (approved).pdf Prospectus summary translation (City Service).pdf Certificate of the EFSA (re approval of the prospectus) (EN).pdf