Resultat af William Demants pligtmæssige købstilbud vedrørende Audika


Selskabsmeddelelse nr. 2015-14                                6. november 2015

 

Resultat af William Demants pligtmæssige købstilbud på de resterende aktier

i Audika Groupe

 

 

Efter selskabsmeddelelse den 29. september 2015 vedrørende William Demant Holding A/S’ (“William Demant”) køb af 53,9 % af aktiekapitalen i Audika Groupe SA (“Audika”), skal William Demant hermed meddele, at det af selskabet fremsatte pligtmæssige købstilbud (“købstilbud”) på de resterende 46,1 % af aktiekapitalen i Audika udløb i går, og William Demant har derfor meddelt det franske finanstilsyn (“AMF”), at selskabet i tilbudsperioden har erhvervet 2.529.947 aktier i Audika. Resultatet af købstilbuddet blev offentliggjort af AMF tidligere i dag.

 

Efter udløb af købstilbuddet har William Demant en beholdning på 8.933.269 aktier i Audika, hvilket svarer til 94,53 % af aktiekapitalen og 94,52 % af stemmerettighederne i Audika.

 

William Demant vil fortsat erhverve Audika-aktier i overensstemmelse med gældede regler og forbeholder sig ret til, såfremt selskabet efterfølgende kommer til at besidde mere end 95 % af stemmerettighederne i Audika, at indgive et offentligt tilbagekøbstilbud til AMF efterfulgt af en tvangsindløsning. Derudover forbeholder William Demant sig ret til at bede Euronext Paris om at afnotere Audika-aktien fra Euronext Paris-børsen, hvilket i givet fald vil være underlagt gældende regler herfor.

 

 

¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨

   

 

Yderligere information:
Adm. direktør Niels Jacobsen
Telefon +45 3917 7300
www.demant.com
Øvrige kontaktpersoner:
CFO René Schneider
IR-chef Søren B. Andersson
IR Officer Rasmus Sørensen

 


Attachments

2015-14 Resultat af købstilbud Audika.pdf