Indberetning af ledende medarbejderes og disses nærtståendes transaktioner i Zealands aktier


København, 2015-12-07 13:40 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- København, 7. december 2015 – I henhold til Værdipapirhandelslovens § 28a skal Zealand indberette transaktioner, der omfatter selskabets aktier og tilknyttede værdipapirer, foretaget af ledende medarbejdere og af personer eller selskaber, der er disse nærtstående. 

I henhold til ovenstående meddeler Zealand at have modtaget information om nedenstående transaktioner til indberetning.

 

Navn: Helle Størum
Årsag: Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem
Udsteder: Zealand Pharma A/S
Betegnelse Aktier
Fondskode: DK0060257814
Transaktion: Salg af aktier
Handelsdato: 3. december 2015
Marked: Nasdaq København
Antal: 2.000
Kurs: 149,00 kr.
Totalværdi: 298.000,00 kr.

 

●●●●●

  

For yderligere information, kontakt venligst:

Hanne Leth Hillman, direktør for Investor Relations og kommunikation
Tlf.: +45 50 60 36 89, e-mail: hlh@zealandpharma.com

 

Om Zealand Pharma
Zealand Pharma A/S (Nasdaq København: ZEAL) (“Zealand”) er en biotekvirksomhed med en førende videnskabelig ekspertise i at omdanne peptider til ny medicin. Zealand har en voksende pipeline af fuldejede, nye specialist lægemiddelkandidater samt en portefølje af produkter og projekter under licenssamarbejder med Sanofi, Helsinn Healthcare og Boehringer Ingelheim.

Zealand har opfundet lixisenatid, en prandial GLP-1 agonist til én gang daglig dosering til behandling af Type 2 diabetes. Produktet markedsføres af Sanofi globalt uden for USA som Lyxumia® og er under regulatorisk evaluering i USA. Licenssamarbejdet med Sanofi omfatter også LixiLan, der er en kombination af lixisenatid og insulin glargin (Lantus®) i ét produkt, og hvor der forventes indleveret registreringsansøgning i december 2015 i USA og 1. kvartal 2016 i EU.

Pipelinen af produkter, som Zealand selv ejer, omfatter: Danegaptid i fase II-udvikling til forebyggelse af hjerteskader efter en akut blodprop, ZP1848 i fase II-udvikling til behandling af korttarmssyndrom, en stabil glukagon-analog, ZP4207, der indgår i to kliniske udviklingsprogrammer; en enkeltdosis-injektionspen, der forberedes til fase II-udvikling til behandling af akut svær hypoglykæmi, og en flerdosis version, der evalueres for fase II-udvikling til korrektion af mild til moderat hypoglykæmi, samt en række andre terapeutiske peptider i klinisk og præklinisk udvikling.

Virksomheden har adresse i København (Glostrup). For yderligere oplysninger om Zealands virksomhed og aktiviteter henvises til www.zealandpharma.com, og du kan også følge os på Twitter @ZealandPharma.


Attachments

10-15_1207 - Indberetning af transaktion - DA_Final.pdf