Admiral Capital A/S - Indfrielse af ansvarligt lån og kapitaludvidelse


Indfrielse af ansvarligt lån ved rettet emission

I forbindelse med forfald af det ansvarlige lån på DKK 42,4 mio. fra Kvalitena Danmark AB den 31. december 2015, jf. selskabsmeddelelse nr. 8/2015, har bestyrelsen besluttet at gennemføre en rettet emission overfor Kvalitena Danmark AB til indfrielse af det ansvarlige lån. Emissionen udgør DKK 44.246.473 svarende til det ansvarlige lån inklusiv renter. Emissionen gennemføres til en kurs på DKK 1,30 pr. aktie, svarende til 31.672.042 antal B-aktier og 2.363.707 antal A-aktier. Den relative fordeling mellem A- og B-aktier forbliver herved uændret.

 

Kapitaludvidelse med fortegningsret

Det er samtidig besluttet at gennemføre en nytegning på nominelt DKK 25,0 mio. til samme kurs, DKK 1,30 pr. aktie, med fortegningsret for eksisterende aktionærer. Kapitaludvidelsen giver et kontant provenu på DKK 32,5 mio. Nytegningen forventes gennemført, når fortegningsretsprospektet er færdiggjort og godkendt, hvilket forventeligt er ultimo første kvartal 2016.

 

En god pipeline til fremtidig vækst

Selskabet har haft en god vækst de seneste år og har som tidligere oplyst fortsat en vækstplan. Det er ledelsens opfattelse, at der fortsat er vækstmuligheder og derfor styrkes kapitalberedskabet via den ovenfor anførte rettede emission og den kommende kapitaludvidelse. Herudover vil ledelsen komme med forslag til en yderligere ramme for bemyndigelse til fremtidige kapitaludvidelser for at understøtte vækstplanen.

 

Der er i den sammenhæng og i forbindelse med den kommende kapitaludvidelse med fortegningsret afgivet en finansiel støtteerklæring af Kvalitena Danmark AB til brug for realisering af Admiral Capital A/S`s vækstplaner for de kommende år.

 

Ekstraordinær generalforsamling

Der afholdes ekstraordinær generalforsamling torsdag den 14. januar 2016 kl. 11.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling udsendes primo uge 51.

 

Aarhus, 11. december 2015

På bestyrelsens vegne

 

Henrik Frisch,

Bestyrelsesformand

 

 

Kontaktperson:

Eventuelle henvendelser vedrørende selskabsmeddelelsen rettes til selskabets formand Henrik Frisch på telefon + 45 20 10 60 11.


Attachments

Admiral Capital - Indfrielse af ansvarligt lån og kapitaludvidelse.pdf