Spareprogram for ansatte i SpareBank 1 SMN


Styret i SpareBank 1 SMN har vedtatt en ny spareordning for ansatte som inviteres til å kjøpe egenkapitalbevis i banken.

Formålet med programmet er å motivere ansatte til å være medeiere i banken og samtidig øke interessen rundt bankens strategi og resultater.

Ansatte binder seg til et fast sparebeløp for 2016 gjennom påmelding i spareordningen i januar og februar 2016. For 2016 tilbyr banken en ordning der ansatte kan spare enten 6000 eller 12 000 kroner årlig.

Sparebeløpet skal benyttes til å kjøpe egenkapitalbevis i SpareBank 1 SMN på vegne av ansatte gjennom 2016 med endelig tildeling av egenkapitalbevis i desember 2016. Etter to års eiertid vil banken tildele et bonusbevis for hvert andre egenkapitalbevis kjøpt gjennom tilbudet.

Kjøp av egenkapitalbevis vil skje i tråd med fullmakt fra representantskapet om tilbakekjøp av egenkapitalbevis, og vil skje dagen eller dagene etter offentliggjøring av et delårsregnskap. Første kjøp forventes gjennomført etter offentliggjøring av delårsregnskap for fjerde kvartal 2015. SpareBank 1 Markets vil handle egenkapitalbevisene på vegne av banken.

Kjøpskurs og antall egenkapitalbevis ervervet av banken vil meldes i henhold til gjeldende regelverk. De ansatte tildeles egenkapitalbevis beregnet på bakgrunn av gjennomsnitt av sluttkurs den 15. i hver måned i spareperioden uten noen form for rabatt.

Spareordningen er vedtatt for 2016, men styret har som intensjon å videreføre ordningen i årene fremover.

Trondheim, 15. desember 2015           

Kontaktperson i SpareBank 1 SMN:
Finansdirektør Kjell Fordal tlf 905 41 672

Om SpareBank 1 SMN

SpareBank 1 SMN er regionens ledende finanskonsern. Markedsleder i privat- og bedriftsmarkedet, og lokalisert på 42 steder i regionens kommuner med i alt 49 kontor.

Vårt mål er å være den anbefalte banken for kunder i Trøndelag og på Nordvestlandet, og som lokal og selvstendig sparebank føler vi et spesielt ansvar for å stimulere til vekst og trivsel i regionen. Vi bygger vår virksomhet på nærhet til kundene, god tilgjengelighet, full produktbredde og helhetlig økonomisk rådgivning.

Hovedkontoret ligger i Trondheim. Konsernet sysselsetter ca 1200 årsverk og omfatter også datterselskapene SpareBank 1 Finans Midt-Norge, EiendomsMegler 1 Midt-Norge, Allegro Finans og SpareBank 1 Regnskapshuset SMN. SpareBank 1 SMN er største aksjonær med eierandel på 33 prosent i BN Bank. SpareBank 1 SMN er en av seks eiere av SpareBank 1 Gruppen. Ønskes ytterligere informasjon, besøk vår hjemmeside www.smn.no

 

 
 
Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12